Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η ΠΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ. - ΣΤΡΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Η πιο σκανδαλιστική και «ροζ» ψήφος -Ο φάκελος που άφησε άφωνο τον δικαστικό αντ

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ψηφοφόρος αποφασίζει να εκφραστεί ρίχνοντας ένα διαφορετικό φάκελο μέσα στην κάλπη. Οι περισσότεροι γράφουν ένα μήνυμα πάνω στο χαρτί που βάζουν μέσα. Κάποιος όμως αποφάσισε να ρίξει την κάλπη την πιο... σκανδαλιστική και «ροζ» ψήφο. 

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος που άνοιξε το συγκεκριμένο φάκελο, στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή, δεν πίστευε στα μάτια του. Μέσα βρήκε ένα σέξι κόκκινο εσώρουχο, όπως αναφέρει το flashnews. Είναι άγνωστο το μήνυμα που ήθελε να στείλει όποιος αποφάσισε να «ψηφίσει» με το συγκεκριμένο τρόπο. Πάντως θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να έκανε... στριπτίζ μέσα στο παραβάν, καθώς κάτι τέτοιο θα είχε γίνει αντιληπτό από τους παρευρισκόμενους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...