Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ



Απάντηση σε «καταγγελίες» για τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Από το γραφείο  Έντυπων & Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης της Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται:

«Καλωσορίζουμε τον κ. Μπόλαρη στα ζητήματα της Πέλλας με τα οποία αποφάσισε να ασχοληθεί λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές. 

Μετά από τέσσερα σχεδόν χρόνια στα οποία ο κ Μπόλαρης διετέλεσε δυο φορές υπουργός του κ Παπανδρέου και απών επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το μόνο πράγμα για το οποίο έδειξε ενδιαφέρον για την Πέλλα είναι οι αβάσιμες κατηγορίες των νέων «φίλων» του, τις οποίες υιοθέτει χωρίς να μπει στον κόπο να επιβεβαιώσει αν ισχύουν. 

Από την επόμενη εβδομάδα όπου θα έχει ελεύθερο χρόνο και εάν συνεχίζει να έχει πραγματικό ενδιαφέρον για την Αυτοδιοίκηση και για τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, οι πόρτες και οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είναι ανοιχτές για να τον ενημερώσουν για όσα «καταγγέλλει» ώστε να μην χρειάζεται να υιοθετεί ψευδής και ανυπόστατες «πληροφορίες».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...