Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Δ. ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΣΤΟ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ


Την Παρασκευή 2 Μαΐου πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, του συνδυασμού Νέα Εποχή για την Αλμωπία στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία.
 Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Πασόης και υποψήφιος δήμαρχος, στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής για την προηγούμενη τριετία και για τους στόχους και τις προτεραιότητες για την επομένη θητεία.

Το λόγο πήρε επίσης ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης  Ύδρευσης Αποχέτευσης και πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Νίκος Παρούτογλου ο οποίος απάντησε στους αναληθείς ισχυρισμούς των υπόλοιπων συνδυασμών, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν την τεράστια προσπάθεια της δημοτικής αρχής και το γεγονός ότι ο Δήμος Αλμωπίας βγήκε από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει τα τελευταία χρόνια.
Τέλος ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών, αναφέρθηκε στη διαχείριση και στα πεπραγμένα της θητείας του και στη σημαντική μείωση του χρέους της Επιχείρησης η οποία επετεύχθη.

Αναλυτικά η ομιλία του Δημήτρη Πασόη:

Φίλες και Φίλοι, Καλησπέρα.
Σας ευχαριστώ που είστε σήμερα εδώ. Με την παρουσία σας δίνετε δύναμη στον αγώνα μας  και  ελπίδα σε ολόκληρο τον Δήμο, την Αριδαία και σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας. Η παρουσία σας αποτελεί επιβεβαίωση της ανάγκης για μια εκ νέου συμμετοχή της παράταξής μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με τον ανανεωμένο σε πρόσωπα και ιδέες συνδυασμό «Νέα Εποχή για την Αλμωπία» και με κεντρικό σύνθημα  το "ΠΟΡΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ" .
Η σημερινή Δημοτική Αρχή εν μέσω κρίσης και μνημονίων και μέσα σε ένα παρατεταμένο κλίμα αβεβαιότητας για την χώρα και όλους τους πολίτες, ανέλαβε και διεκπεραίωσε το χτίσιμο του νέου διευρυμένου δήμου Αλμωπίας. Αγωνίστηκε  για να ανταποκριθεί στις πολλές και περίπλοκες υποχρεώσεις της μεγαλύτερης διοικητικής μεταρρύθμισης των τελευταίων 100 χρόνων.
Τις δραστικές περικοπές μισθών και συντάξεων συνόδευσαν οι δραματικές μειώσεις των θεσμοθετημένων πόρων προς τους δήμους, με τη μείωση έως και 65% των τακτικών επιχορηγήσεων (ΚΑΠ) και ακόμη περισσότερο την ΣΑΤΑ. 
Συνάμα εκτός του οικονομικού στραγγαλισμού των δήμων μεταφέρθηκαν και σημαντικές αρμοδιότητες από το 2ο βαθμό Τ.Α. χωρίς όμως, καμία απολύτως πρόβλεψη για τους πόρους που έπρεπε να τους συνοδεύσουν. Οικονομικούς και ανθρώπινους.
Επιπλέον, τα προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπιστούν ήταν αμέτρητα και μεταξύ αυτών το μεγαλύτερο ήταν τα τεράστια οικονομικά ανοίγματα των πρώην δήμων Αριδαίας και Εξαπλατάνου.  Χρέη που έφταναν τα 17.000.000€ μαζί με τα νομικά πρόσωπα και τα οποία συνοδεύτηκαν με αγωγές, ακόμη και κατασχέσεις.
Χρειάστηκε να γίνει διακανονισμός με τους πιστωτές για να μην δεσμεύσουν όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου και κατασχεθούν τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία του.
  Στα 3,5 μόλις χρόνια της θητείας μας, δουλεύοντας σκληρά και ομαδικά πετύχαμε την μείωση του χρέους του Δήμου κατά  70%  (από τα 12.000.000,00€ που ήταν στις 31-12-2010 σήμερα είναι κάτω από τα 3.000.000,0 €).
Κατά τη διάρκεια της θητείας μας αναγνωρίζουμε ότι κάναμε λάθη. Υπήρξαν ολιγωρίες, μέσα από τα οποία, όμως, βγάλαμε σημαντικά διδάγματα. Κάναμε ότι ήταν δυνατό και επιτρεπτό, για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας, χωρίς να υπολογίσουμε πολιτικό κόστος και σκοπιμότητες.
 Ζήσαμε έντονες και δύσκολες στιγμές. Με χρηστή όμως διαχείριση και λεπτομερή έλεγχο όλων των εξόδων καταφέραμε ακόμα και εν μέσω της κρίσης να εντάξουμε έργα και δράσεις σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα έχοντας φροντίσει να αξιοποιήσουμε όλες τις πηγές χρηματοδότησης.
Συνολικά υποβάλλαμε 32 προτάσεις σε εθνικά και κοινοτικά προγράμματα.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ:
- Κατασκευή των κόμβων Πιπεριάς – Τσάκων - Δυτικού περιφερειακού Αριδαίας (279.192,68€) από ΣΑΤΑ.
- Εντάξαμε και είναι υπό συμβασιοποίηση το μεγάλο έργο Αποχετευτικό Δίκτυο Ακαθάρτων και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων οικισμού Αριδαίας (12.668.308,57€).
- Καταφέραμε, μετά από πολλές περιπέτειε,ς να είναι υπο-συμβασιοποίηση η επέκταση Χ.Υ.Τ.Α. της 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν.Πέλλας (ΧΥΤΑ Αλμωπίας) & εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος βιολογικού (6.062.648,30€).
- Δημιουργία δικτύου κίνησης πεζών (κατασκευή πεζόδρομου) στην παραποτάμια περιοχή Αριδαίας  (400.715,00€, μέσα από το Πράσινο Ταμείο).
- Εντάχθηκε η πρόταση "παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Γενικό Λύκειο Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας " (160.000,00€).
- Εντάχθηκε, στο ΕΣΠΑ, η πρόταση "Προμήθεια εξοπλισμού για το Ειδικό σχολείο Αριδαίας και το τμήμα ένταξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Αριδαίας" (124.242,55€).
- Εντάχθηκαν τα έργα των Αρδευτικών Δικτύων Τ.Κ. Σωσάνδρας (290.000,00€) και Τ.Κ. Λουτρακίου (193.000,00€) στο πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας. Έργα που ήδη υλοποιούνται.
- Προμήθεια απορριμματοφόρου  ανακύκλωσης (174.660,00€ μέσα από το πράσινο ταμείο).
- Εντάχθηκε η πράξη Τεχνική Βοήθεια Δήμου Αλμωπίας (50.000,00€).
- Εντάχθηκε η πρόταση του ολοκληρωμένου προγράμματος τουριστικής προβολής Δήμου Αλμωπίας (21.700,00€).
- Υποβάλλαμε και είναι υπό ένταξη, την πρόταση (έργο) Αναβάθμιση υποδομών άρδευσης στην Τ.Κ. Φούστανης) (615.000,00€ στο πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας).
- Εντάχθηκε το έργο LhiLna 1” (278.107,47€ στη δεύτερη πρόσκληση του  INTEREGG).
- Εντάχθηκε το έργο LhiLna 2”, στην 3η πρόσκληση του INTEREGG που περιλαμβάνει την ανάπλαση της πλατείας Αετοχωρίου και τη σηματοδότηση της ως αφετηρία ορειβατικών διαδρομών, τις μελέτες για την ανάδειξη του Σπηλαιοβάραθρου στα Λουτρά Λουτρακίου, τις μελέτες για την ανάδειξη βυζαντινών μνημείων της Αλμωπίας (κάστρο Χρυσής και Γέφυρα Μεγάλου Αλεξάνδρου) (445.000,00€).
- Εντάχθηκε του έργου “Bee-conomy”, στην 3η πρόσκληση του INTEREGG , που αφορά την ενίσχυση του Σχολείου Μελισσοκομίας που λειτουργεί ήδη στο Δήμο Αλμωπίας, καθώς και δράσεις για την προβολή των προϊόντων μέλισσας, ενέργειες για την πιστοποίηση τους, καθώς και επιχειρηματική ενίσχυση των μελισσοκόμων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη του τομέα στην Αλμωπία. (268.145,00€)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωνιστήκαμε και πετύχαμε τη δημιουργία του δικτύου κοινωνικής συνοχής για την Αλμωπία στους τομείς:
  •  υγείας (με δράσεις, εκδηλώσεις, ημερίδες σχετικές με την εθελοντική αιμοδοσία, τα ναρκωτικά, το σάκχαρο, την οστεοπόρωση, την αρτηριακή υπέρταση, τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (CPR/AED), τις δωρεάν οφθαλμολογικές, ουρολογικές, πνευμονολογικές και ωτορινολαρυγγικές εξετάσεις και την προμήθεια φαρμάκων για το Κ.Υ. Αριδαίας).
 • παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού (με τη δημιουργία κοινωνικού φροντιστηρίου, την ένταξη  του ΚΕΚΠΑ στη δράση εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, την υπογραφή της χάρτας για την ισότητα των Φύλων στις τοπικές κοινωνίες, την επαναλειτουργία Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στην Αριδαία, την επαναλειτουργία Πάρκου Κυκλοφοριακής αγωγής, τη  διοργάνωση πανελλήνιου πρωταθλήματος άρσης Βαρών, τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, τη διοργάνωση Καρατζοβίτικου καρναβαλιού, τη συνδιοργάνωση πανελληνίου, βαλκανικού και ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αντισφαίρισης, τη διοργάνωση λαμπαδηδρομίας, τη βράβευση αθλητών ΕΚΑΣΚΕΜ, και  την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων με επίκεντρο τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Αριδαίας).
• Στο τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης ( με στοχευμένες δράσεις για την υπεράσπιση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού όπως συλλογή τροφίμων, φαρμάκων, κ.τ.λ. και εκδηλώσεων για την οικονομική ενίσχυσή τους, διάθεση απευθείας – χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων γεωργικών προϊόντων στους δημότες, και δημιουργία σχεδίου απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων(ΤΟΠ.Ε.Κ.Ο και ΤΟΠ.Σ.Α.).
•  Στο τομέα περιβάλλοντος –ποιότητας ζωής (με δράσεις, όπως το Let’s do it, η Ώρα της Γης για την ευαισθητοποίηση πολιτών για το περιβάλλον, την καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου (επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης) για την έναρξη και τη σημασία του προγράμματος ανακύκλωσης συσκευασιών, ενημερωτικές ημερίδες για την ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών, τις δενδροφυτεύσεις, τις σχετικές ενέργειές με την προστασία και την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων όπως στειρώσεις, εμβολιασμοί, συγκρότηση συνεργείου περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς,  ίδρυση πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων).
Στα 3,5 χρόνια της πρώτης θητείας μας μπήκαν οι βάσεις για να ολοκληρωθεί, κατά τη δεύτερη θητεία, το πρόγραμμα και το όραμά μας για την Αλμωπία.
   Ήμασταν παρόντες στα δύσκολα και συνεχίζουμε να είμαστε με την εκ νέου συμμετοχή μας που πηγάζει από το χρέος που έχουμε, απέναντι σε όλους τους συνδημότες μας και κυρίως απέναντι στις επόμενες γενιές.
    Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο και σχέδιο για το μέλλον του τόπου μας.
Σήμερα μπορούμε πλέον να μιλάμε για ένα δήμο νοικοκυρεμένο και δημοτικές επιχειρήσεις υγιείς. Το νοικοκύρεμα που σημαίνει: χρηστή διοίκηση, διαφάνεια, σοβαρότητα, εντιμότητα αλλά και προγραμματισμός για το μέλλον, αποτέλεσε τη βασικότατη αρχή της παράταξής μας.

Για τη νέα δημοτική περίοδο  το πρόγραμμά μας βασίζεται σε 4 προτεραιότητες:

1η Προτεραιότητα:  ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Βιώσιμη ανάπτυξη:
Θα προχωρήσουμε:
- στην ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων, ξεκινώντας από τα σχολεία μας, τα οποία έχουν άμεση ανάγκη θέρμανσης.
- στις αναπλάσεις των οικισμών μας με γνώμονα το βιοκλιματικό σχεδιασμό.
- στην ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού.
- την ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων με σκοπό την άρδευση των αγροκτημάτων της Αλμωπίας.
- τον ολοκληρωμένο αστικό σχεδιασμό της μοναδικής δημοτικής κοινότητας του Δήμου μας, της Αριδαίας.
- την όσο το δυνατό καλύτερη άντληση πόρων, η εκμετάλλευση μικρών και μεγάλων εθνικών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων
Έξυπνη ανάπτυξη :
Θα στραφούμε για να πετύχουμε:
- την εξωστρέφεια των αγροτικών προϊόντων της Αλμωπίας.
- τις πιστοποιήσεις ποιότητας των αγροτικών προϊόντων.
- τη συνεργασία με ερευνητικούς / πανεπιστημιακούς φορείς για βελτιστοποίηση της αγροτικής παραγωγής.
Θα προωθήσουμε:
-τις εφαρμογές καινοτόμων πρακτικών στη δημόσια διοίκηση, την πρόνοια, την εκπαίδευση ενηλίκων.
Ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς
Θα αγωνιστούμε για:
- την ανάπτυξη προνοιακών δομών για τη φτώχια και τον κοινωνικό αποκλεισμό που  προκαλεί. Μέσω: της ενίσχυσης του κοινωνικού φροντιστηρίου, του κοινωνικού παντοπωλείου, του ΚΑΠΗ, ΤΟΥ προγράμματος  Βοήθεια στο Σπίτι και όλων των άλλων κοινωνικών δράσεων και δομών του Δήμου Αλμωπίας.
     -  τη διεκδίκηση πόρων για τις βασικές κοινωνικές δομές.
2η Προτεραιότητα:  ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Θα προωθήσουμε:
- Μέτρα και παρεμβάσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών
- Για ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών, μέσω της ορθολογικής διαχείρισης αρμοδιοτήτων και πόρων.
3η Προτεραιότητα: ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
-  Με τη δημιουργία  brandname
- Τη δημιουργία ανταγωνιστικής ταυτότητας
- Την οργάνωση και προβολή της ταυτότητας της Αλμωπίας
- Τη δημιουργία δικτύου ανάδειξης και προώθησης του εναλλακτικού και θεματικού Τουρισμού όπως αγροτουρισμού, ιαματικού τουρισμού, θρησκευτικού τουρισμού, κ.τ.λ.
- Την περαιτέρω ανάπτυξη του Ιαματικού τουρισμού στην περιοχή των Λουτρών.
4η Προτεραιότητα: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,
-  Με τη συμμετοχή των πολιτών στις λαϊκές συνελεύσεις και την επιτροπή διαβούλευσης.
- Τη δημιουργία ενεργών ομάδων πολιτών, συλλόγων που θα δραστηριοποιούνται γύρω από λύσεις και δράσεις της πόλης τους, του χωριού τους, της γειτονιάς τους.
- την αξιοποίηση της συλλογικής ευστροφίας του τόπου, των ανθρώπων
- τη συνεργασία δήμου, συλλόγων και άλλων φορέων
- την αξιοποίηση της δύναμης των ιδεών των πολιτών.
Βασική μας ιδέα είναι να αξιοποιήσουμε τη συλλογική ευστροφία του τόπου, των υποδομών, των ανθρώπων γιατί όταν λείπουν τα χρήματα οφείλουμε να στηριζόμαστε σε συνεργασίες, στην αποτελεσματικότητα και δράση της τοπικής μας κοινωνίας και στη δύναμη των ιδεών των πολιτών.
Φίλες και φίλοι,
Είμαστε, εμείς, που προσπαθήσαμε να τιμήσουμε στο ακέραιο την εντολή που μας έδωσαν  οι συμπολίτες μας τον Νοέμβριο του 2010, αφιερώνοντας τον ίδιο μας τον εαυτό στην προσπάθεια για τη γενική ανασυγκρότηση του Δήμου μας και προχωρώντας αποφασιστικά σε τομές, ρήξεις και ανατροπές παρωχημένων σκέψεων, νοοτροπιών και πρακτικών προηγούμενων ετών.
   Σε μια κοινωνία όπως είναι η Αλμωπία μας η πολιτική του μέτρου, του συγκερασμού της παλαιάς σοφίας με την καινοτομία είναι επιτακτική ανάγκη. Τα παλιά εργαλεία ενσωματώνονται με τα καινούργια σε ένα νέο σχέδιο.
   Με την κατάλληλη πυξίδα μπορούμε να αποτρέψουμε παλιά και νέα λάθη και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να οικοδομήσουμε την μοναδική ταυτότητα του τόπου μας, της Αλμωπίας μας.
  Χρειάζεται όμως η δυναμική συμμετοχή των πολιτών στις εξελίξεις. Χωρίς αυτήν δεν μπορεί να υλοποιηθεί κανένα σχέδιο, κανένα πρόγραμμα, κανενός συνδυασμού όσο ικανά στελέχη και να έχει.
Φίλες και φίλοι,
   Ο συνδυασμός "Νέα Εποχή για την Αλμωπία" έχει κοινωνικό όραμα και πιστεύει στις δυνατότητες του λαού της Αλμωπίας, θέτοντας στόχους μόνο προς όφελος των πολιτών. Χρησιμοποιώντας ως μοναδικά μας όπλα την αξιοπρέπεια, την εντιμότητα και την ενθάρρυνση και όχι τις απειλές, τα εκβιαστικά διλλήματα και τις απροσδιόριστες απατηλές μελλοντικές υποσχέσεις, σας καλούμε να ξαναγίνετε μέτοχοι της μεγάλης συλλογικής προσπάθειας για τη δημιουργική αναμόρφωση της Αλμωπίας μας.
    Η σημερινή δημοτική αρχή δεν μπορούσε να συνεχίσει την πεπατημένη άλλων εποχών, και δεν το έκανε. Οι παθογένειες του παρελθόντος έπρεπε να νικηθούν, και νικήθηκαν. Νέα χρέη δεν έπρεπε να δημιουργηθούν και τα παλαιά έπρεπε να γίνουν βιώσιμα. Και αυτό ακριβώς έγινε.
  Είχαμε το καθήκον να βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο «αύριο», και σήμερα αυτές πλέον υπάρχουν. 
  Σήμερα όμως, υπάρχουν και αυτοί που υπόσχονται τα πάντα στους πάντες και λαϊκίζουν ασύστολα.
  Είναι καλό λοιπόν, να διαβάσουν, να μελετήσουν και να αντιληφθούν τι γίνεται στην Τ.Α. για να προσγειωθούν το συντομότερο στην δύσκολη πραγματικότητα ώστε να μπορέσουμε να έχουμε έναν έντιμο και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα, γιατί με παχιά λόγια, νοοτροπίες και τακτικές του παρελθόντος δεν πάει κανένας τόπος μπροστά. 
    Η σημερινή δημοτική αρχή, έχοντας καταφέρει να οργανώσει το νέο «Καλλικρατικό» δήμο Αλμωπίας, νοικοκυρέψει τα οικονομικά, εντάξει έργα τεχνικά και έργα υποδομής σε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό Ευρωπαϊκό και Εθνικό πρόγραμμα και έχοντας φροντίσει, με ενέργειες και δράσεις, για την προστασία της κοινωνικής συνοχής, δηλώνουμε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας τη δύσκολη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2011 και να προχωρήσουμε, όλοι μαζί μπροστά, σε μία πορεία αναπτυξιακή με επίκεντρο τον συνάνθρωπό μας και με στόχους την πρόοδο του τόπου και το μέλλον των επόμενων γενιών. Το αύριο των παιδιών μας.    
   Πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε για το καλό του τόπου μας γιατί όπως έλεγε και ο Οδυσσέας Ελύτης  για να πραγματωθούν τα καλά  χρειάζεται μια επανάσταση από την  πλευρά του φωτός, από τη πλευρά δηλαδή του αφιλοκερδούς, της ανιδιοτέλειας και της θυσίας. 
Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες του δήμου Αλμωπίας, να πάμε μπροστά με σχεδιασμό, αποφασιστικότητα, γνώση, εμπειρία αλλά και με νέες και νέους ανθρώπους που φέρουν σύγχρονες ιδέες. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς,  ΜΠΡΟΣΤΑ. 

   Με αδιαπραγμάτευτες αρχές: την εντιμότητα, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και με πίστη στην αξία της Αλμωπίας, σας καλούμε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να πάμε τον τόπο μας Μπροστά και μόνο Μπροστά. 






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...