Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.


«Ελλείψεις προσωπικού στο Τελωνείο Σκύδρας και Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών».
Τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη επισκέφθηκε χθες (28/05/2014) ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το θέμα της έλλειψης προσωπικού τόσο στο τελωνείο της Σκύδρας όσο και στο κατάστημα της Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα ο κ. Σταμενίτης ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα να μεριμνήσει άμεσα για τα δύο αυτά ζητήματα καθώς, όπως τόνισε, και οι δύο υπηρεσίες αποτελούν βασικούς πυλώνες της δημόσιας λειτουργίας που σχετίζεται με την οικονομική και εμπορευματική δραστηριότητα του Νομού Πέλλας.

Ειδικότερα για το Τελωνείο της Σκύδρας υπογράμμισε ότι η ανάγκη για επαρκή στελέχωση είναι άμεση, διότι ήδη έχει ξεκινήσει η περίοδος των νωπών φρούτων (βερίκοκα-κεράσια-ροδάκινα) και η δουλειά είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...