Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η πιο τέλεια ιδέα του κόσμου: Δείτε το video και προσπαθήστε να μην κλάψετε

Λένε ότι χωρίς δημιουργικότητα, δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δεν υπάρχει εξέλιξη και δεν υπάρχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα, μιας και όλα παραμένουν στάσιμα και ανούσια! Τι γίνεται όμως όταν η δημιουργικότητα συγκινεί, και καταφέρνει να δώσει, έστω και ένα χαμόγελο, σε παιδιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη;

Ένα βραζιλιάνικο διαφημιστικό πρακτορείο λοιπόν, αποφάσισε να κάνει κάτι πραγματικά πρωτότυπο και γλυκό τρόπο, προκειμένου να δώσει χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται σε μεγάλο αντικαρκινικό νοσοκομείο της χώρας.

Έφτιαξε λοιπόν τον ELO, ο οποίος είναι ένα αρκουδάκι που μιλάει και έχει ως αποστολή να... κρατάει συντροφιά στους μικρούς ασθενείς που δίνουν μάχη με τον καρκίνο! Ο ELO λοιπόν, του οποίου η γκάμα περιέχει λέξεις και φράσεις που έχουν επιλέξει, οι γονείς για να ακούει το παιδί τους, ενθαρρύνει τα παιδιά, τους λέει αστεία και γενικότερα προσπαθεί, όσο φυσικά μπορεί, να ανακουφίσει τον πόνο και την αγωνία τους!

Όταν πραγματικά η δημιουργικότητα κάνει τον κόσμο... καλύτερο!




ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...