Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ "ΓΕΝΝΗΣΑΝ" ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ.


Ένα νέο κόμμα για το ευρωκοινοβούλιο αναδείχτηκε σε κάλπες αρκετών εκλογικών τμημάτων της Αλμωπίας του νομού Πέλλας.
Πρόκειται για τη "ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ"  το ψηφοδέλτιο της οποίας απαρτίζεται από πολλούς ήρωες παιδικών σειρών, τους οποίους επέλεξαν κάποιοι ευφάνταστοι νέοι ψηφοφόροι, για να δηλώσουν την απαξίωσή τους για το υπάρχον πολιτικό σύστημα.
Περιττό να πούμε ότι οι εφορευτικοί επίτροποι έτριβαν τα μάτια τους αντικρύζοντας τα εν λόγω ψηφοδέλτια.





14 σχόλια :

Ο ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΤΟΝΑΛΤ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Άραγε ο θα αναρωτηθεί ο Ζέρζης και ο κάθε Ζέρζης για το καινούριο κόμμα που γεννήθηκε στους Προμάχους;Θα αναρωτηθούν τι έκανε αυτούς τους νέους ανθρώπους να καταψηφίσουν όλα τα έτοιμα που μας πλασάρουν; Γιατί μας οδήγησαν να ψηφίσουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να κάνουμε αυτήν την άνοδο στον Ν.Πέλλας; Δεν μας βρίσκει σύμφωνους ιδεολογικά αλλά είναι ένα είδος διαμαρτυρίας.Ο ν.Πέλλας είναι ο νομός με το χειρότερο οδικό δίκτυο,ο μόνος νομός χωρίς έξοδο στα Βαλκάνια. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

Χ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

όσο οι Ευρωπαίοι πιέζουν ασφυκτικά τον νότο και ειδικά την Ελλάδα θα μεγαλώνουν τέτοιες παραταξεις.Πλεον η χθεσινή ψήφος ήταν συνειδητή. Μετά απο μήνες το σύνολο των καναλιών να κράζουν την χ.α. και να υπάρχει τέτοιο ποσοστό;δεν είναι η άγνοια του '12.

Με το να σχολιάζουν τόσο εύκολα το 10 τοις εκατό του εκλογικού σώματος τα κανάλια γίνονται πραγματικοί φασίστες. Αυτοί στην μαρφιν ήταν δημοκράτες; Η Δαμανάκη της ευρωβουλης είναι δημοκρατική;ο Βενιζέλος με την χειραψία στην Ουκρανία και τα εκατομμύρια ευρώ σε μίζες είναι δημοκράτης; Η γενιά του πολυτεχνείου είναι δημοκράτες; Το ΚΚΕ που μιλούσε για Μακεδονία του Αιγαίου είναι δημοκρατικό; Ο σύριζα που αποκλείει μουσουλμάνα επειδή είπε ότι είναι Ελληνίδα είναι δημοκρατικό; Κοιμάστε όρθιοι! Εθνικιστής είναι διαφορετικό από ναζιστή!!!!ο μεταξάς τι ήταν; Αγράμματοι είναι όλοι όσοι δεν γνωρίζουν ιστορία και δεν την σέβονται.

Το κόμμα DEB πήρε μέρος στις εκλογές όπου μετείχαν 42 κόμματα, μετέχοντας για πρώτη φορά σε εκλογές στην Ελλάδα βγήκε τρίτο κόμμα στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης με 42.640 ψήφους και ποσοστό 12,28%. Μετά από αυτό ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, μέλη της οικογένειας Σαδίκ και άλλοι φίλοι ανέγνωσαν Κοράνι στον τάφο και προσευχήθηκαν.

Ο "τούρκος" Ντεντέ μας απειλεί: "Ακούστε τη φωνή μας από τη Θράκη με το καλό"

Έχεις δίκιο 9:25 αυτό θα έπρεπε να μας ανησυχεί και όχι τα ποσοστά της χρυσής αυγής.

Με την χαρά των 42.640 ψήφων πήγαν στον τάφο του Δρ. Σαδίκ Αχμέτ οι Γκρίζοι Λύκοι του κόμματος DEB. Επιμένουν ακόμα, στην Αθήνα να πιστεύουν ότι δεν τρέχει τίποτα;Οι σχεδιασμοί της Αγκυρας προχωρούν με τάχιστους ρυθμούς αφου παίζουν κυριολεκτικά μόνοι τους.

"Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μαζί με την Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ-σύζυγο του αείμνηστου ιδρυτή του DEB Δρ. Σαδίκ Αχμέτ και τον υιό Λεβέντ Σαδίκ, επισκέφτηκαν τον τάφο του Σαδίκ Αχμέτ.

Το κόμμα DEB πήρε μέρος στις εκλογές όπου μετείχαν 42 κόμματα, μετέχοντας για πρώτη φορά σε εκλογές στην Ελλάδα βγήκε τρίτο κόμμα στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης με 42.640 ψήφους και ποσοστό 12,28%. Μετά από αυτό ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, μέλη της οικογένειας Σαδίκ και άλλοι φίλοι ανέγνωσαν Κοράνι στον τάφο και προσευχήθηκαν. ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ξεκίνησαν τις εμπρηστικές δηλώσεις οι ισλαμιστές της Θράκηςκαι πιο συγκεκριμένα ένας από την ηγετική ομάδα των εξτρεμιστών της μειονότητας ο Αμπντουλαλίχ Ντεντέ, λίγες ώρες μετά την μεγάλη νίκη που κατήγαγαν λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης της Αθήνας να τους καταστείλει.

Με μήνυμά του σε μειονοτική εφημερίδα ...μας απειλεί τους Ελληνες "Να ακούσουμε την φωνή της μειονότητας (σ.σ.: που ο ίδιος και οι όμοιοί του φανατικοί εξτρεμιστές θεωρούν ότι εκφράζουν) με το ... καλό"!

Ποιο είνα το "κακό" δεν το λέει αλλά το υπονοεί:

Το μήνυμά του όπως το έχουν μεταφράσει τα tourkikanea.gr.

"To κόμμα DEB σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσμαρα βγαίνει ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Η μειονότητα μας με ισχυρό τρόπο λέει προς την ελληνική κυβέρνηση …ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ.

Με το καλό

Το μήνυμα "εστάλη" μέσω της εφημερίδας "Τρακιανίν Σεσί".

Το λάβατε το μήνυμα στην Αθήνα όσοι επιμένουν να στροθοκαμηλίζουν και να γλύφουν το Ρ.Τ.Ερντογάν;

Ερεύνησε κανείς ποιος έχει αγοράσει τα τραπεζικά δάνεια της περιφέρειας Ροδόπης; Ερεύνησε κανείς το ρόλο του Κατάρ στην περιοχή; Δε νομίζουμε...

Ιδού και το σχετικό. Πάντως στη Θράκη μεταξύ των εξτρεμιστών η λέξη "γκιαούρης" δίνει και παίρνει όταν αναφέρονται σε Ελληνες...

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

Με οδηγεί του ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΦΩΣ!

29 Μαΐου 1453.........ΕΆΛΩ Η ΠΟΛΙΣ

Δεν ξεχνάμε την Κωνσταντινούπολη.

Θυμάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου:

"Οταν ακούσετε, ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβή τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος δηλαδή οι ρώσοι θα πολεμήσουν εναντίον της τουρκίας."

Το διαβάσαμε από το: Η Τουρκία "έκοψε" τα νερά του Ευφράτη !! Θυμάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου;;;! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_6696.html#ixzz33TLa8r1Z

ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ , Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ . ΚΑΙ ΟΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ "ΡΟΤΑ" ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...