Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΓΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

«Επίσκεψη Βουλευτή Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή στο Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Βέροιας»

Επίσκεψη στο Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Βέροιας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής.
Ο κ. Τζαμτζής συναντήθηκε με την προϊσταμένη του ΕΛΓΑ κα. Παππά Μαρία και συζήτησε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις καλλιέργειες του Νομού Πέλλας από την κακοκαιρία που επικράτησε το τελευταίο διάστημα.
Ο Βουλευτής τόνισε στην Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ τις ζημιές που έχουν προκαλέσει οι συνεχείς βροχοπτώσεις και το χαλάζι στις καλλιέργειες του Νομού Πέλλας και ζήτησε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες καταγραφής των ζημιών από τον ΕΛΓΑ, διότι σε καλλιέργειες όπως το βαμβάκι τίθεται το θέμα της επανασποράς.
Επίσης, ο κ. Τζαμτζής πρότεινε στην κ. Παππά να στηρίξουν αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον κανονισμό του ΕΛΓΑ, γιατί οι καιρικές συνθήκες έχουν αλλάξει και ο κανονισμός του ΕΛΓΑ όπως ισχύει σήμερα δεν καλύπτει για παράδειγμα ζημιές καλλιεργειών από βροχοπτώσεις πριν τις 15 Μαΐου ή ακόμα, δεν καλύπτει το χαλάζι που έχει πέσει στην περίοδο της ανθοφορίας.
Ο Βουλευτής έθεσε στην κα. Παππά και την ολοκλήρωση των πληρωμών ζημιών, για το έτος 2013.
Η Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ κα. Παππά ενημέρωσε τον κ. Τζαμτζή ότι έχει βγει κλιμάκιο του ΕΛΓΑ το οποίο καταγράφει τις ζημιές με προτεραιότητα στα κεράσια και στις καλλιέργειες που χρήζουν επανασπορά.
Για την ολοκλήρωση των πληρωμών ζημιών για το έτος 2013 η κα. Παππά απάντησε ότι αυτή την εβδομάδα κοινοποιούνται όλες οι εκτιμήσεις ζημιών στους αγρότες και η πληρωμή είναι θέμα του κεντρικού καταστήματος του ΕΛΓΑ Αθηνών. 
Στη συνέχεια ο κ. Τζαμτζής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Έξαρχο Βασίλη και ζήτησε να μάθει για την πληρωμή των ζημιών για το έτος 2013 όσων δεν έχουν πληρωθεί. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Τζαμτζή,  ότι θα υπάρξει πληρωμή μέσα στον Μάιο ώστε να πληρωθούν όλες οι ζημίες του 2013.
Στη συνέχεια ο κ. Τζαμτζής ζήτησε από τον κ. Έξαρχο να δώσει έναν μήνα ακόμα παράταση για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του ΕΛΓΑ γιατί πολλοί  αγρότες δεν πρόλαβαν να πληρώσουν τις εισφορές λόγω οικονομικών δυσχερειών.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζαμτζής είχε ζητήσει και πέτυχε παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών για ένα μήνα, τον μήνα Απρίλιο.

Ο κ. Έξαρχος απάντησε στον Βουλευτή ότι κατανοεί τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και θα εξετάσει το θέμα της παράτασης. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...