Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΣΚΗΝΕΣ ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Σκηνές σεξ και βίας για την ψήφο των νέων (βίντεο)

Το κοινοβούλιο της Δανίας απέσυρε βίντεο κινουμένων σχεδίων το οποίο με σκοπό να προσελκύσει την προσοχή των νέων ψηφοφόρων στις επικείμενες ευρωεκλογές χρησιμοποιούσε σκηνές σεξ και βίας
Στο βίντεο με τίτλο «Voteman» («Ψηφοφόρος») ο ομώνυμος υπερήρωας απεικονίζεται να επιδίδεται σε ομαδικό σεξ με πέντε γυναίκες και να γρονθοκοπεί νέους οι οποίοι δεν ασκούν το δικαίωμά τους να ψηφίσουν.


Ο πρόεδρος της Βουλής Μόουνς Λίκετοφτ δήλωσε ότι έλαβε υπόψη του τις απόψεις «πολλών προσώπων για τα οποία τρέφω βαθύ σεβασμό, με βάση τις οποίες το φιλμ αυτό ήταν πολύ πιο σοβαρό και προσβλητικό από ό,τι σχεδιαζόταν να είναι και ότι απευθυνόταν με ταπεινωτικό τρόπο στους νέους».

Το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε τη Δευτέρα στον λογαριασμό του Κοινοβουλίου της Δανίας στον ιστότοπο YouTube και στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook και είχε πάνω από 200.000 θεάσεις ώσπου να αποσυρθεί μία ημέρα μετά τη δημοσίευσή του.
Ο αφηγητής στο φιλμ εξιστορεί πως ο Voteman, ο οποίος στο παρελθόν δεν ψήφιζε και έχανε έτσι τη δυνατότητα να ακουστεί η φωνή του για θέματα, όπως η κλιματική αλλαγή ή τα επικίνδυνα χημικά σε παιδικά παιχνίδια, αφοσιώθηκε κατόπιν στην αποστολή να κάνει «τους πάντες να ψηφίσουν».


«Οι αντιδράσεις στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ήταν βαθιά διχασμένες» ανέφερε ο Λίκετοφτ σε e-mail που έστειλε στο πρακτορείο ειδήσεων Ritzau, τονίζοντας πως ορισμένοι «θεώρησαν ότι επρόκειτο για αισχρό αλλά αποδεκτό χιούμορ που θα μπορούσε να προσελκύσει την προσοχή στην ψηφοφορία της 25ης Μαΐου, κάτι που ήταν ο στόχος του».

«Παραδέχομαι ότι η Βουλή, ως θεσμός, θα είναι στο μέλλον πιο προσεκτική όσον αφορά το τι παραγγέλνουμε» πρόσθεσε.

Από τους περίπου 4,1 εκατ. Δανούς που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωεκλογές, οι περίπου 33.600 είναι νέοι ψηφοφόροι.

Ο Κρίστιαν Γένσεν, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της αντιπολίτευσης, των Φιλελεύθερων, δήλωσε πριν από την απόφαση του προέδρου της Βουλής ότι δεν ήταν σίγουρος αν έπρεπε να «βάλει τα κλάματα ή να αρχίσει να ουρλιάζει από οργή» για το βίντεο αυτό.

Η Έζλεμ Σέκιτς του Σοσιαλιστικού Λαϊκού Κόμματος επικρότησε την απόφαση να αποσυρθεί το διαφημιστικό αυτό βίντεο και πρόσθεσε ότι δεν θα έπρεπε να έχει δημοσιευθεί ποτέ διότι πρόβαλε μια εξευτελιστική άποψη για τους άνδρες, τις γυναίκες και τους νέους.




ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...