Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ


ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ : Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και το όνομα αυτής απαραχώρητο.
ΑΝΕΡΓΙΑ: Προσέλκυση μονάδων παραγωγής, που θα αφορούν στην επεξεργασία είχε φρούτων, είτε οπωροκηπευτικών που παράγονιαι στην Πέλλα και δημιουργία μόνιμων θέσεων εργασίας.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ: Προσέλκυση νέων μονάδων παραγωγής και αναβίωση των μονάδων που έκλεισαν, ώστε να προκύψει μόνιμη πηγή εισοδημάτων στην περιοχή.
ΑΓΡΟΤΙΚΑ :
1) Δημιουργία γραφείου, το οποίο θα ασχολείται με την εύρεση νέων αγορών για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων της Πέλλας.
2) Μηνιαία δημοσίευση - ενημέρωση των αγροτών μέσω των τοπικών εφημερίδων, για νέα προγράμματα στον αγροτικό τομέα προκειμένου να μην υπάρχει απώλεια χρημάτων από την Ε.Ε. για την Πέλλα.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ:
1) Δημιουργία ζώνης κτηνοτροφίας (με την θεσμοθέτηση σχετικού νόμου), προκειμένου να λυθούν προβλήματα για τους κτηνοτρόφους της Πέλλας.
2) Μηνιαία δημοσίευση - ενημέρωση των κτηνοτρόφων μέσω των τοπικών εφημερίδων για νέα προγράμματα στον κτηνοτροφικό τομέα προκειμένου να μην υπάρχει απώλεια χρημάτων από την Ε.Ε. για την Πέλλα.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ:
1) Ανάδειξη ίου Μουσείου της Πέλλας.
2) Αξιοποίηση-Ιδιωτικοποίηση του χιονοδρομικού κέντρου ΒΟΡΑΣ, προκειμένου ο νέος ιδιοκτήτης να επενδύσει και να προσελκύσει νέους τουρίστες στην Πέλλα.
3) Ανάδειξη του παλαιού Αγίου Αθανασίου.
4} Οδική σύνδεση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με γειτονικά χιονοδρομικά.
5) Οδική σύνδεση των Λουτρών Λουτρακίου με το χιονοδρομικό κέντρο ΒΟΡΑΣ». Σύνδεση με τελεφερίκ των Λουτρών με το χιονοδρομικό κέντρο ΒΟΡΑΣ με την χρηματοδότηση ιδιώτη - επενδυτή, ώστε να δοθεί νέα πνοή στην περιοχή.
6) Έκδοση τουριστικού οδηγού - χάρτη όπου θα περιλαμβάνονται όλες οι διαδρομές προς το ^ χιονοδρομικό κέντρο ΒΟΡΑΣ.
 7) Αξιοποίηση θρησκευτικού τουρισμού, με προβολή της Ιεράς Μονής του Αρχαγγέλου Μυ«αήλ στον Αρχάγγελο Αλμωπίας, της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιλαρώνα στους Προμάχους Αλμωπίας, της Ιεράς Μονής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Λάκκα Γιαννιτσών, της θαυματουργού 'Τρύπιας Πέτρας" της Ζωοδόχου Πηγής στην Νέα Ζωή Σκύδρας, της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος στην Έδεσσα και άλλων Βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων στην Πέλλα.
8) Αξιοποίηση θρησκευτικού τουρισμού με προσέλκυση τουριστών στα μουσουλμανικά μνημεία της πόλης των Γιαννιτσών και της Έδεσσας.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΑ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,
ΥΓΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, Κ.Α.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ : ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΠΛΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ.

 K.MΟ Κώστας Μπαρμπαγιάννης γεννήθηκε το έτος 1978.
   Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κραϊόβας και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου το ιδίου Πανεπιστημίου.
  Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Έδεσσα και είναι νομικός σύμβουλος σε Ε.Π.Ε., Α.Ε., πολιτιστικούς συλλόγους και αγροτικούς συνεταιρισμούς.
     Ομιλεί 3 ξένες γλώσσες.
    Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας της ΝΟΔΕ Πέλλας και είναι μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας.
     Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Χριστιάνα Θ. Προβατάκη.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6977619250 /  k.barbagiannis@yahoo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...