Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ .
Η εκδήλωση περιελάμβανε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της ομάδας του χωριού και των παλαιμάχων και στο τέλος, τρικούβερτο γλέντι.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη, αγωνίστηκαν εκτός από τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές,  τους μικρούς της Ακαδημίας και πολλοί παλιοί βετεράνοι άσοι της ομάδας και ομολογουμένως εντυπωσίασαν με τις ταχυδακτυλουργικές τους κινήσεις.
Διακρίναμε τους Αρδίζογλου, Αμερικάνο, Όπτσε, Λάτο, Μπαλαντέρ, Δ. Ρόπκα, ΠΗΤ, Κούμαν, Χ, Χατζή, Ρούλη Χατζή, Α. Τσιπάρη, Ίτσκο u2, X. Ρούσκο, Μπέιλη, Ν. Αμπάρη, Μελέτη , Κώτσο Πουσίνη (πόντιος) και πολλούς άλλους που μας διαφεύγουν.

Ζωντάνεψαν πολλές μνήμες από τα περασμένα μεγαλεία της ιστορικής ομάδας μας και η όλη εικόνα ήταν πολύ συγκινητική, αφού στον αγωνιστικό χώρο ήταν απλωμένη όλη η ιστορία του συλλόγου με πολλές γενιές ποδοσφαιριστών να επιδίδονται στην ευγενή άμιλλα.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι  οι εν ενεργεία παίκτες κέρδισαν με 3-2 ενώ από τους βετεράνους μοιραίοι παίκτες αναδείχτηκαν ο Κούμαν που έχασε πέναλτι και ο Ίτσκος u2 που είχε κεφαλιά στο δοκάρι.
Με το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με πληθώρα λουκάνικων, μπριζολών,  ζουμερών κοτόπουλων( που επιμελήθηκε ο GRECOS)  και κρασιού, προσφορά των πολλών χορηγών, ενώ η οργάνωση που επιμελήθηκαν ο γ.γ. Βασίλης Δήμπαλας και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Χατζής-Λαμπάκης χαρακτηρίζεται άκρως επαγγελματική.
Στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια στήθηκε τεράστιο ηχοσύστημα και ο dj pit grecos, ξεσήκωσε το κοινό με χορευτικές επιτυχίες.
Μοιράστηκαν δεκάδες πιάτα με νόστιμα εδέσματα σε όλους ανεξαιρέτως παίκτες και θεατές, ενώ δόθηκαν και πολλές μερίδες σε εκλογικούς επιτρόπους στα δυο τμήματα του σχολείου, τους οποίους οι αρμόδιοι «ξέχασαν» να φροντίσουν.

Άξιοι συγχαρητηρίων για την όλη εκδήλωση, ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Νάνος-Μητσιμπόνας και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μασλάρης, που κλείνουν την φετινή επιτυχημένη διαχείριση της ομάδας με τέτοιες συγκινητικές δράσης.























































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...