Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΣΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΙΚΩΝ.- ΟΤΑΝ Η ΠΑΘΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑ

Αφροαμερικάνα με λεύκη γίνεται μούσα γνωστών οίκων μόδας -Οταν η δερματική πάθηση μετατρέπεται σε «κόσμημα» [εικόνες]

Τέλειο δέρμα, αψεγάδιαστο πρόσωπο και αναλογίες που ξεσηκώνουν. Αυτά είναι τα τρία «κλειδιά» για μία επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Η 19χρονη Chantelle Harlow σπάει τα ταμπού και γίνεται «μούσα» των σχεδιαστών μόδας, παρά το δερματολογικό πρόβλημα, από το οποίο πάσχει. Είναι μία Αφροαμερικάνα, η οποία πάσχει από λεύκη. Και όμως, κατάφερε να μετατρέψει αυτό το «ελάττωμα» σε μεγάλο προτέρημα.


Η Chantelle Harlow έχει καταγωγή από τον Καναδά και σήμερα εργάζεται σε γνωστούς οίκους μόδας, που την έκαναν γνωστή και στην Ευρώπη.


«Πολλοί άνθρωποι έχουν μια ιστορία, ένα υπόβαθρο. Η δική μου είναι το ζωγραφισμένο σώμα μου» έχει υποστηρίξει σε συνέντευξή της, σύμφωνα με το mamamia.com.au.




Φωτογραφίες: buzzfeed.com, mamamia.com.au





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...