Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ "Π. Ν." (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε σε βίντεο τις απαντήσεις που έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης στα ερωτήματα που του υποβλήθηκαν από τους δημοσιογράφους στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες 8/5 στους Προμάχους για το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Αλμωπίας.
Οι δυο ερωτήσεις των "Π.Ν." ήταν:

1. "Κύριε Θεοδωρίδη, θα ήθελα εκτός από το σπουδαίο αυτό έργο που όπως δείχνουν τα πράματα, έχει ξεκινήσει η υλοποίησή του, να μας αναφέρετε 5 λόγους για τους οποίους ο Προμαχιώτης θα σας (ξανα)ψηφίσει".

2. "Οι κάτοικοι του χωριού κουβεντιάζουν με πολύ αγωνία για τους συχνούς και πολλούς καρκίνους που πλήτουν τελευταία την περιοχή μας και πολλοί νέοι πεθαίνουν εξαιτίας του. Πολλοί μάλιστα τους αποδίδουν στο νερό που πίνουν, το οποίο έρχεται από τις πομόνες, και στο απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης, που κατά το μεγαλύτερό του τμήμα αποτελείται από αμιαντοσωλήνες.
Τί προτίθεστε σαν Περιφέρεια να κάνετε στον τομέα αυτό;"

Δείτε τις απαντήσεις του αντιπεριφερειάρχη στο βίντεο του www.tastv.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...