Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΓΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ

Το σάουντρακ της σύλληψης -Τι μουσική άκουγαν οι γονείς σας όταν σας... δημιούργ

Οι περισσότεροι έχουν δει φωτογραφίες από τις πρώτες ώρες της ζωής τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι ελάχιστοι γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της στιγμής που «δημιουργήθηκαν». Χρειάζεται άλλωστε θάρρος για να ρωτήσει κανείς τους γονείς του για τις συνθήκες της σύλληψής του. Τουλάχιστον, τώρα μπορούν όλοι να μάθουν το σάουντρακ της στιγμής που ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση σε αυτό τον κόσμο. 

Η συγκεκριμένη απάντηση μπορεί να βρεθεί στο PorkTrack.com. Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί έναν απλό αλγόριθμο για να υπολογίσει ποιο τραγούδι είναι πιο πιθανό να ακουγόταν στο ραδιόφωνο την ημέρα της σύλληψης κάθε ατόμου. Βέβαια, για να δώσει την απάντηση «συμβουλεύεται» τις 100 πρώτες επιτυχίες του Billboard για την εβδομάδα της σύλληψης. Και επειδή είναι... ξενόφερτη η εφαρμογή, αν οι γονείς κάποιων άκουγαν Γιώργο Νταλάρα ή κάτι ανάλογο την επίμαχη στιγμή, αυτό θα παραμείνει μυστικό, εκτός αν το εξομολογηθούν οι άνθρωποι που τον έφεραν στον κόσμο. 

Η εν λόγω εφαρμογή διεκδικεί επάξια τον τίτλο της πιο... άχρηστης, αλλά αν παρόλα αυτά κάποιος έχει την περιέργεια για να μάθει το σάουντρακ της δημιουργίας του, μπορεί να επισκεφθεί τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα εδώ.




ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...