Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΝΙΚΟΥ ΞΕΝΙΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ


ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΝΙΚΟΥ ΞΕΝΙΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ
Ο ευεργέτης Νίκος Ξενιτίδης απέστειλε την παρακάτω επιστολή: 
Αγαπητοί πολίτες της γενέτειρας μου,
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην γενέθλια γή, την Αλμωπία, έναν τόπο στον οποίο νομίζω ότι έβαλα ένα λιθαράκι για να προχωρήσει μπροστά ( σε αντίθεση με αρκετούς «ιθύνοντες» που την τραβούν πίσω) σας απευθύνομαι εκφράζοντας την γνώμη μου για τις δημοτικές εκλογές των επόμενων ημερών.  Η έκφραση της γνώμης μου δεν αποτελεί υπόδειξη προς κανέναν. Εξ’ άλλου ο καθένας πρέπει να έχει την πλήρη συναίσθηση της ευθύνης  για το τόπο του.
Μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες για την κοινωνία που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις όλων των τελευταίων ετών, υπακούοντας στους ξένους κελευστές, πρέπει να υποστηριχθούν αγωνιστές, καθαροί και δυναμικοί άνθρωποι που μπορούν να σηκώσουν ανάστημα. Νέοι και άφθαρτοι άνθρωποι.
Παρακολουθώντας, έστω και από λίγο μακριά ( από την Θεσσαλονίκη) τους υποψηφίους στην Αλμωπία δηλώνω ότι στηρίζω χωρίς κανέναν ενδοιασμό τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Σηφάκη και τον συνδυασμό του «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» ως άνθρωπο νέο στην δημοτική διαχείριση, δυναμικό στην πολιτική του θέση, άνθρωπο του πολιτισμού. Άνθρωπο που έχει αξίες που δεν τις διαπραγματεύεται και δεν τις υποβαθμίζει . Από την εκλογή του θα ωφεληθεί ο τόσο ευλογημένος αλλά συγχρόνως και τόσο παραμελημένος  γενέθλιος τόπος μου.
Εύχομαι από καρδιάς, σε σένα Γιάννη Σηφάκη και στους  συνεργάτες σου,  καλή επιτυχία 

Νίκος Ξενιτίδης   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...