Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ


«Επιστολή προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και προς τον ΕΛΓΑ»
Παρέμβαση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ που συνεδριάζει την Παρασκευή 16 Μαΐου και στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έκανε με επιστολή του ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης ζητώντας να δοθεί παράταση στην προθεσμία για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών του ΕΛΓΑ.
Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής τονίζει στην επιστολή του: «Έντονος είναι ο προβληματισμός του αγροτικού πληθυσμού καθώς στις 30 Απριλίου 2014 λήγει η προθεσμία για τις οφειλές των ασφαλιστικών εισφορών του ΕΛΓΑ. Πολλοί παραγωγοί όμως, αδυνατούν να ανταποκριθούν σε αυτό το χρονοδιάγραμμα γιατί εκκρεμούν ακόμη αρκετές πληρωμές από την περσινή παραγωγή τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2.200 παραγωγοί, ανά την επικράτεια, οι οποίοι ενώ δικαιούνται αποζημιώσεις κινδυνεύουν να μην τις εισπράξουν λόγω της αδυναμίας τους να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους προς τον ΕΛΓΑ.   Η δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας και η ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να υπάρξει κάποια διευκόλυνση προς τους παραγωγούς».


Ως εκ τούτου, ο Βουλευτής ζήτησε να γίνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δοθεί παράταση για την τακτοποίηση από την πλευρά των παραγωγών των ασφαλιστικών τους εισφορών. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...