Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

"ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΑΝΑ": Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

«Ψηφιακή αλάνα», ο νέος ιστότοπος της ΕΛ.ΑΣ. αποκλειστικά για παιδιά

Την «ψηφιακή αλάνα», ένα νέο ιστότοπο που απευθύνεται σε παιδιά και γονείς και μέσω του οποίου παρέχονται συμβουλές για ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο, με απλό και εύληπτο τρόπο, δημιούργησε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο νέος αυτός ιστότοπος, που θα παρουσιαστεί σήμερα από τη διεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο Intercontinental, παρέχει στους μικρούς φίλους τη δυνατότητα να παίξουν, αλλά και να μάθουν πώς μπορούν να σερφάρουν με ασφάλεια.
  Η παρουσίασή του γίνεται με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών σε τρεις θεματικές ενότητες: για παιδιά έως 8 ετών, για παιδιά 8-12 ετών, καθώς και για γονείς.



ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...