Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 2014

 
Η διαδικασία πληρωμής στους δικαιούχους φοιτητές, που είχε ακολουθηθεί πέρσυ ήταν αρχικά η ολοκλήρωση όλης της διαδικασίας των αιτήσεων.Δηλαδή, μετά από την παράταση που πάρθηκε μέχρι το τέλος Απριλίου, έπρεπε να μαζευτούν οι αιτήσεις όλων των γραμματειών των Σχολών και έπειτα, να αποδοθούν  τα χρήματα.
Μετά την μεγάλη καθυστέρηση που είχε προκληθεί το 2013, η διαδικασία υπέστει μερικές μετατροπές. Για το 2014, η νέα διαδικασία σύμφωνα με ρεπορτάζ της ενημερωτικής σελίδας(Foititikanea.gr) έχει ως εξής: 
Για την παροχή του φοιτητικού επιδόματος, δεν είχε τεθεί προθεσμία για την υποβολή της αίτησης για το 2014. Ως εκ τούτου, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους,  για τη χορήγηση του εν λόγω επιδόματος, οποτεδήποτε ως την παραγραφή της  κατά του Δημοσίου απαίτησής του.
Με τη νέα διαδικασία, οι φάκελοι με τα νέα δικαιολογητικά και οι αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα του 2014, άρχισαν να αποστέλλονται από τις γραμματείες των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της χώρας σταδιακά. Ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης από τον φοιτητή στην γραμματεία του ιδρύματος του, στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ) της μόνιμης κατοικίας του , γίνεται  έλεγχος των εν λόγω δικαιολογητικών από τις κατά τόπους ΥΔΕ.
Στις υπηρεσίες δημοσιονομικού ελέγχου, θα γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών και η πληρότητα του φακέλου του φοιτητή για το φοιτητικό επίδομα, ώστε να αποδοθούν τα 1000 ευρώ στους δικαιούχους. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ενημερωτικής σελίδας των φοιτητών, Φοιτητικά Νέα-Foititikanea.gr, η χορήγηση του φοιτητικού επιδόματος στους πρώτους διακιούχους ξεκίνησε πριν δύο βδομάδες, με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς.Πηγή:Foititikanea.gr
Με απλά λόγια, όσοι φοιτητές έκαναν τις αιτήσεις τους νωρίτερα για την παροχή του στεγαστικού επιδόματος, θα παραλάβουν νωρίτερα το ποσό των 1000 ευρώ. Ενώ όσοι καθυστέρησαν ή βρίσκονται μέσα στους τελευταίους αιτούντες, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι "υπομονή" !
Αναμένεται και φέτος, να δούμε εάν θα προκύψουν προβλήματα σχετικά με την έγκαιρη εξυπηρέτηση των  Δημοσιονομικών Υπηρεσιών!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...