Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ο ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΝΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ 22ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KOJU RYU


Το  22ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Goju Ryu Karate Do διεξήχθη στην πόλη της Φιλιππιαδας Πρεβέζης  στις 22 Ιουνιου 2014. Την διοργάνωση είχε  αναλάβει ο A.Σ Goju kai karate do-bushido preveza-filippiada.
Η συμμετοχή των αθλητών ήταν  μεγάλη καθώς συμμετείχαν σχολές από πολλές πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα,Θεσαλλονίκη,Αριδαία,Λάρισα κ.α).
Οι αγώνες έγιναν  υπό την επίβλεψη του αρχηγού του συστήματος κ.Πετρου Παση  και ξεκίνησαν  στις 9.00 π.μ. Στις 12.00 π.μ.έγινε  η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων,παρέλαση ομάδων και επιδείξεις ενώπιον επίσημων καλεσμένων όπως ο κ. αντιπεριφεριεάρχης και ο κ.Δήμαρχος της Φιλιππιάδας.
Ο Προμαχιώτης αθλητής του αθλητικού συλλόγου καράτε "Η ΑΛΜΩΠΙΑ" Δήμος Νάνος, έκλεψε και πάλι την παράσταση και αποδίδοντας τα μέγιστα, κέρδισε δυο χρυσά μετάλλια, ανεβαίνοντας στην κορυφή του βάθρου.
Συγκεκριμένα ο ασταμάτητος Δήμος, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο "ΚΑΤΑ"(επίδειξη) και στο "ΚΟΥΜΙΤΕ" (αγώνα εναντίον αντιπάλου).
Μαζί με τα συγχαρητήριά μας στον φίλο Δήμο, θέλουμε να εξάρουμε και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, μιας και αποτελεί υπόδειγμα ήθους και εργατικότητας και ευχόμαστε να τον μιμηθούν και πολλοί άλλοι.










Φωτογραφίες: Α.Κ.
Βίντεο: http://promahi.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...