Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.


«Επίσπευση της διαδικασίας για την έγκριση των ιατρικών μηχανημάτων ζητά ο Βουλευτής»
Τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Υπουργείου Ανάπτυξης κ.  Δημήτρη Κυριτσάκη, επισκέφθηκε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να του ζητήσει να επισπευθούν οι διαδικασίες για την διεκπεραίωση της διαδικασίας έγκρισης του καταλόγου των ιατρικών μηχανήματων, τα οποία αποτελούν δωρεά της Siemens προς το ελληνικό δημόσιο.
Όπως είχε ενημερώσει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας τον κ. Σταμενίτη στη λίστα των προβλεπόμενων μηχανημάτων εντάσσεται και ένας αξονικός τομογράφος για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών.
Απο την πλευρά του ο κ. Κυριτσάκης ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι θα ενεργήσει άμεσα ώστε η διαδικασία να λάβει τέλος σε όσο δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί θετική είδηση τόσο για τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Γιαννιτσών όσο και για τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν ταλαιπωρηθεί απο την έλλειψη αξονικού τομογράφου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...