Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ

Aντρικές ζώνες αγνότητας

Αν οι ζώνες αγνότητας σας φέρνουν στο μυαλό βασανισμένες παρθένες του Μεσαίωνα θα εκπλαγείτε με το update τους.
 Αφενός εξακολουθούν να είναι δημοφιλής στους σύγχρονους λάτρεις του bdsm και αφετέρου έχουν πάψει από καιρό να αποτελούν καθαρά γυναικείο αξεσουάρ. 

Magnify Image

Οι αντρικές ζώνες αγνότητας έχουν τα τελευταία χρόνια ξανακάνει την εμφάνιση τους και υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία στημένη γύρω από το εμπόριο τους η οποία μάλιστα ανθοφορεί και επεκτείνεται. 

Magnify Image

Oι περισσότερες πωλούνται διαδικτυακά και φτάνουν στον πελάτη με απόλυτη εχεμύθεια και οδηγίες χρήσης και συντήρησης. 

Magnify Image

Οι αγοραστές είναι μοιρασμένοι. Τόσο oι gay όσο και πολλά straight ζευγάρια απαρτίζουν τα πελατολόγια τους και οι τιμές κυμαίνονται ανάμεσα στα 150 - 300$. 

  Τα online καταστήματα που εμπορεύονται τις αντρικές ζώνες αγνότητας πουλάνε και μια μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών που τις κάνει αδύνατον να παραβιαστούν και που υπόσχονται πως θα δυσκολέψουν (εφόσον αυτό είναι το ζητούμενο) ακόμη πιο πολύ τον χρήστη.

   Παρόλα αυτά κανένας γιατρός δεν τις συνιστά τόσο για λόγους υγιεινής όσο και για του ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως έρευνα για τις επιπτώσεις που έχει η χρήση τους. 

  Πολλοί πελάτες, δεν τις χρησιμοποιούν ευκαιριακά για πειραματισμό στο σεξ και καταλήγουν να ξεπερνάνε τα όρια, παραμένοντας κλειδωμένοι για εβδομάδες ή και μήνες. 

Magnify Image

Magnify Image

Αυτοί που είναι ακόμη πιο επικριτικοί είναι οι σεξολόγοι οι οποίοι επιμένουν πως τέτοιου είδους παιχνίδια μπορούν να παρεκτραπούν και να καταστρέψουν την σεξουαλική συμπεριφορά ενός άντρα και να προκαλέσουν εθισμό. 

Magnify Image



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...