Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΜΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΑΡΙΔΑΙΑ

«Παρέμβαση στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια»
Παρέμβαση στον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας έκανε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης. Με επιστολή του ο Βουλευτής ζητά την επίσπευση της διαδικασίας έγκρισης τοποθέτησης των οδηγών του ΕΚΑΒ για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και το Νοσοκομείο Έδεσσας.
Συγκεκριμένα ο κ. Σταμενίτης στην επιστολή του σημειώνει: «Επειδή οι ανάγκες για μεταφορά των ασθενών είναι αυξημένες, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω κυρίως των χρόνιων παθήσεων που επιβαρύνονται από τις υψηλές θερμοκρασίες (αναπνευστικά προβλήματα κτλ.), η έγκυρη τοποθέτηση των οδηγών κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με δυσάρεστα φαινόμενα που αφορούν στην υγεία των κατοίκων της περιοχής».

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω ο Βουλευτής Πέλλας ζήτησε από τον Διοικητή την άμεση διευθέτηση του ζητήματος, η λύση του οποίου θα ανακουφίσει τόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όσο και τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...