Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ

Νεαρός χτύπησε με το ποδήλατό του σε δένδρο και του ξεριζώθηκαν οι όρχεις

Ένας νεαρός από την Κίνα έζησε μία τρομακτική εμπειρία, όταν χτύπησε με το ποδήλατό του σε δένδρο και από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης του ξεριζώθηκαν οι όρχεις.

Συγκεκριμένα, κατά τη σύγκρουση, ο Xiao Pan πετάχτηκε από το δίκυκλο και το όσχεό του πιάστηκε στο τιμόνι, με αποτέλεσμα οι όρχεις του να ξεριζωθούν από το σώμα του.

«Ήταν σε μία πλαγιά, το ποδήλατο άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα και όταν πάτησε φρένο, εκείνο δεν λειτούργησε. Καρφώθηκε κατευθείαν στο δένδρο», δήλωσε ένας αστυνομικός.

Ο 19χρονος έχασε πάρα πολύ αίμα και υποβλήθηκε σε εγχείριση διάρκειας 19 ωρών, προκειμένου να του επανακολλήσουν τα γεννητικά του όργανα.

Ο 45χρονος Λο Φενγκ, ο οποίος ήταν ο πρώτος που πλησίασε τον άτυχο δικυκλιστή, είπε πως ήταν σε άσχημη κατάσταση και τον παρακαλούσε: «Οι όρχεις μου, σώσε τους όρχεις μου». «Δεν τους άγγιξα. Απλώς προσπάθησα να του σταματήσω την αιμορραγία και κάλεσα ιατρική βοήθεια από το κινητό μου. Όταν έφτασαν οι γιατροί, τους εξήγησα τι μου είπε και εκείνοι τους τοποθέτησαν σε ένα κουτί με πάγο» δήλωσε στα κινεζικά μέσα ο Φενγκ.

Σήμερα, σύμφωνα με τη βρετανική Metro, η κατάσταση του 19χρονου χαρακτηρίζεται σταθερή και επειδή η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία, οι γιατροί εκτιμούν ότι το ατύχημα δεν θα επηρεάσει καθόλου τη σεξουαλική του ζωή. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν μπορούν να δώσουν την ίδια απάντηση και για τη γονιμότητα.




ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...