Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ



Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Καρασμάνη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.
Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει:

«Κύριε Υπουργέ, 

Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου για την ανάθεση από τον Πρωθυπουργό της θέσης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η επιλογή της Κυβέρνησης δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας, αναγνωρίζει το έργο σας και δημιουργεί θετική προοπτική για την αγροτική οικονομία στην Ελληνική Περιφέρεια και, ειδικότερα, στην Π.Ε. Πέλλας. Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, καλή θητεία και ελπίζω στη συνεργασία μας για τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα στην Πέλλα και στην Κεντρική Μακεδονία.  

Με εκτίμηση,
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας
Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...