Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ. ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

Οι καταιγίδες του Ιουνίου - Ένα φαινόμενο που δεν λέει να σταματήσει

Σε πολλές περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν και σήμερα οι βροχές και οι καταιγίδες κυρίως σε τμήματα της Ηπείρου, της Δυτικής Θεσσαλίας, της Δυτικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και πιθανόν της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Καλός; θα είναι ο καιρός στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Δυτικό Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.




ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...