Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Με αφορμή την δολοφονία του άτυχου 84χρονου στο Γαφέφι-Πέλλας, οι Αστυνομικές Αρχές στα πλαίσια γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την 03.06.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε χωριό της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πέλλας.

Κατά την επιχείρηση, πραγματοποιήθηκαν ξεχωριστές έρευνες σε οικίες και συνελήφθησαν ένας ημεδαπός 19 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και ένας ημεδαπός 49 ετών και μία υπήκοος Αλβανίας 27 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Αρχικά, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθη ο 19χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
* 19 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου,
* 1 κυνηγετικό όπλο και
* 14 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 49χρονου ημεδαπού, όπου φιλοξενούταν η 27χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία διέμενε παράνομα στην ελληνική επικράτεια και συνελήφθη. Από τη διερεύνηση της εν λόγω υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 49χρονος φιλοξενούσε παράνομα και έναν 23χρονο υπήκοο Αλβανίας, τον οποίο ταυτόχρονα απασχολούσε και ως υπάλληλο σε μάντρα ιδιοκτησίας του.
Ο προαναφερόμενος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ ο 23χρονος αλλοδαπός αναζητείται. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας. Ο 19χρονος και ο 49χρονος συλληφθείς  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ενώ σε βάρος της 27χρονης θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

ΠΗΓΗ...http://www.karatzova.com/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...