Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Εκμάθηση μέσω διαδικτύου: 10 ιστοσελίδες που θα σας κάνουν πιο έξυπνους

Αν βαρεθήκατε να σπαταλάτε χρόνο μπροστά στον υπολογιστή παίζοντας ανούσια παιχνίδια ή χαζεύοντας το facebook, ήρθε η ώρα να γίνετε παραγωγικοί.
Η λίστα που ακολουθεί παρουσιάζει δικτυακούς τόπους που θα σας βελτιώσουν τις ικανότητες σας και θα σας κάνουν πραγματικά πιο έξυπνους
Digital Photography School
Ενας θησαυρός άρθρων που θα βελτιώσουν τις φωτογραφικές σας ικανότητες και είναι ιδιαίτερα χρήσιμος ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος. Υπάρχει επίσης ένα ενεργό φόρουμ όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλους φωτογράφους.
Duolingo
Ακονίστε τις γλωσσικές δεξιότητές σας με αυτό το διασκεδαστικό, εθιστικό παιχνίδι. Εκμάθηση γλώσσας υψηλής ποιότητας και μάλιστα δωρεάν
Factsie
Γνωρίζετε ότι η κερασφόρος σαύρα μπορεί να εκτοξεύσει αίμα από τους δακρυγόνους αδένες; Κάνοντας κλικ σε αυτό το site θα βρείτε ασυνήθιστα ιστορικά και επιστημονικά δεδομένα, μαζί με τις συνδέσεις με τις πηγές.
Fast Company's 30-Second MBA
Με σύντομα βίντεο από καταξιωμένα εταιρικά στελέχη, θα μάθετε επιχειρηματικές συμβουλές για τη δουλειά και τη ζωή.
Freerice
Αναπτύξτε το λεξιλόγιό σας, ενώ ταΐζετε όσους πεινάνε. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και ταυτόχρονα να μάθετε λέξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Gibbon
Η απόλυτη playlist για μάθηση. Οι χρήστες συλλέγουν άρθρα και βίντεο για να σας βοηθήσουν να μάθετε τα πράγματα, από τον προγραμματισμό για iOS μέχρι την αποτελεσματική αφήγηση.
Instructables
Μέσα από διασκεδαστικά βίντεο με απλές οδηγίες, μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε οτιδήποτε, από το να παίζετε τένις μέχρι να χτίσετε ένα φρούριο στην αυλή σας. Μπορείτε επίσης να στείλετε τις δικές σας δημιουργίες και να μοιράζεστε ό, τι κάνετε με τον υπόλοιπο κόσμο.
Khan Academy
Οχι μόνο θα μάθετε μια ευρεία ποικιλία των θεμάτων μέσω πάρα πολύ χρήσιμων βίντεο, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να τα κάνετε πράξη και να παρακολουθείτε τις στατιστικές μάθησης σας.
Lumosity
Εκπαιδεύστε το μυαλό σας με αυτά τα διασκεδαστικά, επιστημονικά σχεδιασμένα παιχνίδια. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης για να βελτιώσετε τη μνήμη και την προσοχή σας και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.
Powersearching with Google
Μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε ότι θέλατε ποτέ ακονίζοντας τις δεξιότητας των αναζητήσεων σας στο Google.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...