Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

"ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ" : ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΤΟΠΛΕΣ

«Ελευθερώστε τις θηλές» -Ημίγυμνες διαδηλώνουν στη Νέα Υόρκη υπερασπιζόμενες το δικαίωμά τους να κυκλοφορούν τόπλες [εικόνες]

H κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, έδωσε το σύνθημα. Ηταν μια εβδομάδα, περίπου, πριν όταν η Σκάουτ Γουίλις πέταξε τα ρούχα της και άρχισε να κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους της Νέας Υόρκης διαμαρτυρόμενη για τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο. Το παράδειγμά της ακολούθησε ένα τσούρμο γυναικών που πέταξε τα ρούχα του και έκανε τη βόλτα του στους δρόμους της αμερικανικής πόλης. 

Το γκρουπ του κινήματος «Ελευθερώστες τις θηλές» που βγήκε γυμνόστηθο στους δρόμους, βρήκε ταυτόχρονα την ευκαιρία να προμοτάρει την ταινία που έχει ετοιμάσει και θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα με θέμα... το στήθος, που σαν σκοπό έχει να βάλει ένα τέλος στον, όπως τον χαρακτηρίζουν «τρελό πόλεμο εναντίον των βυζιών». 

Η επικεφαλής της οργάνωσης Λίνα Εσκο σημειώνει στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για την ταινία: «Σήμερα, σε 37 πολιτείες των ΗΠΑ είναι παράνομο να κυκλοφορεί μια γυναίκα τόπλες. Στη Νέα Υόρκη από το 1992 επιτρέπεται ο... τόπλες περίπατος. Ομως, η αστυνομία συνεχίζει να συλλαμβάνει όσες τριγυρνούν στους δρόμους ημίγυμνες. Πιστεύω ότι οι νόμοι αυτοί δεν αντικατροπτίζουν το όνειρο πάνω στο οποίο δημιουργήθηκαν οι ΗΠΑ». 

Το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει η οργάνωση «Ελευθερώστε τις θηλές», όπως τονίζουν τα μέλη της είναι ότι κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να επιλέγει μόνη της τον τρόπο που θα δείχνει το σώμα της. Και μάλιστα έχει το δικαίωμα να το κάνει όπως η ίδια θέλει και όχι να λαμβάνει την οποιαδήποτε απόφαση υπό το φόβο του πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι όταν την δουν. Καμιά γυναίκα δεν πρέπει να αισθάνεται ντροπή για το σώμα της προσθέτουν τα μέλη του κινήματος












ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...