Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Η CIA ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Ο σατανικός Οσάμα Μπιν Λάντεν: Η κούκλα που σχεδίασε η CIA για να τρομάξει τα πα

Μια «δαιμονική» κούκλα με τη μορφή του Οσάμα Μπιν Λάντεν με κόκκινο πρόσωπο και πράσινα μάτια είχε κατασκευάσει η CIA. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, εκτός από στρατό και συστήματα παρακολούθησης, είχε εξαπολύσει στο κηνύγι της τρομοκρατίας και παιχνίδια.
Ο «σατανικός Οσάμα» ο οποίος, όπως ιχυρίζεται η CIA, δεν βγήκε ποτέ στην κυκλοφορία, προοριζόταν για την αγορά της Μέσης Ανατολής και είχε ως στόχο να τρομοκρατήσει τα παιδιά – αλλά και τους γονείς τους – προκειμένου να μην κάνουν ποτέ ίνδαλμά τους τον νεκρό πια ηγέτη της Αλ Κάιντα. Η κούκλα, στην αρχή, φαινόταν κανονική: μια αρκετά πιστή αναπαράσταση της φιγούρας του Μπιν Λάντεν. Υστερα από ώρα όμως, αφού ερχόταν σε επαφή με τη θερμότητα του ανθρώπινου χεριού, το πρόσωπο της κούκλας άρχισε να ξεφλουδίζει και αποκάλυπτε μια τρομακτική, «διαβολική» μορφή με κόκκινο πρόσωπο και πράσινα φωσφοριζέ μάτια.


Η κούκλα, όπως αναφέρει το άρθρο, σχεδιάστηκε το 2005 με την κωδική ονομασία "Devil Eyes" (σατανικά μάτια). Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα, η CIA είχε στρατολογήσει για αυτό τον σκοπό τον Ντόναλντ Λιβάιν, ένα διάσημο σχεδιαστή παιχνιδιών. Ο Λιβάιν πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 86 ετών. Σύμφωνα με την οικογένειά του, θεωρούσε «τιμή» του την συμμετοχή του στο εν λόγω σχέδιο.


Παρά τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες εκατοντάδες σατανικοί Οσάμα δια χειρός CIA εστάλησαν στο Πακιστάν το 2006, η υπηρεσία το αρνείται κι επιμένει ότι το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε ποτέ. «Από ό,τι γνωρίζουμε, δημιουργήθηκαν μόνο τρία αντίγραφα της κούκλας κι αυτά, μόνο και μόνο για να δοθεί μια ιδέα για το προϊόν στην τελική του μορφή», λέει στην Washington Post ο εκπρόσωπος τύπου της CIA, Ράιαν Τραπιάνι.






ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...