Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

EARIN: ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ-ΨΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Earin: Αυτά είναι τα μικρότερα ακουστικά-ψείρες του κόσμου

Με την τάση τα ακουστικά να γίνονται όλο και πιο μεγάλα και εμφανή (βλέπε Beats by Dr. Dre), μια εταιρεία από τη Σουηδία πάει κόντρα στο ρεύμα και δημιουργεί τα μικρότερα ασύρματα ακουστικά - ψείρες του κόσμου που σχεδόν εξαφανίζονται μέσα στο αυτί του χρήστη!

   Γνωρίστε τα earin. Τα ακουστικά που μέσω ασύρματης, Bluetooth σύνδεσης με το smartphone του χρήστη μεταφέρουν τη μουσική από τη συσκευή στ' αυτιά με απαράμιλλη ποιότητα, όπως αναφέρουν στη σελίδα της καμπάνιας τους στο Kickstarter. 

  Τα ακουστικά Earin συνοδεύονται από έναν κυλινδρικό φορτιστή που ενεργοποιείται μέσω USB και χρησιμεύει και ως θήκη τους όταν δεν χρησιμοποιούνται. Η σελίδα τους στο Kickstarter αναφέρει ότι το κόστος τους θα είναι περίπου 100 ευρώ και θα κυκλοφορήσουν μαζικά στις αρχές του 2015.

   H ομαδα εφευρετών, από το Malmo της Σουηδίας, που δημιούργησε αυτά τα μικροσκοπικά ακουστικά μεγέθους μόλις 18 χιλιοστών, έχει συγκεντρώσει από τους online υποστηρικτές της καμπάνιας, 608,812 λίρες Αγγλίας (758 χιλιάδες ευρώ) τετραπλασιάζοντας σχεδόν τον αρχικό τους στόχο των 179.000  λιρών.

   Δείτε το βίντεο παρουσίασης των εντυπωσιακών όσο και μικροσκοπικών Earin: 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...