Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ; ΕΝΑ SITE ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ

Πόσο έχεις μεγαλώσει; -Ενα site αποκαλύπτει την ωμή αλήθεια, χωρίς έλεος

Οι πάντες μπορούν να πουν με ευκολία πόσο χρονών είναι, έστω κι αν κάποιοι το εξομολογούνται μόνο στον εαυτό τους με ειλικρίνεια. Πόσο όμως έχουν μεγαλώσει; Μία ιστοσελίδα δίνει την απάντηση. 

Το «You're getting old»- «Μεγαλώνεις»- χρειάζεται απλά την ημερομηνία γέννησης και απευθείας παραθέτει κάθε απίθανο τρόπο για να εκτιμήσει κανείς πόσο ακριβώς έχει μεγαλώσει. Από τον αριθμό των φορών που έχει χτυπήσει η καρδιά του ή έχει αναπνεύσει από τη στιγμή που ήρθε σε αυτό τον κόσμο, μέχρι την απόσταση που έχει διανύσει όσο η Γη κινείται γύρω από τον ήλιο με τον ίδιο ως «επιβάτη». 

Αν αυτά δεν είναι αρκετά, η ιστοσελίδα θυμίζει τα γεγονότα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας του καθενός, αλλά περιλαμβάνει και ένα αρκετά μακάβριο γράφημα. Εκείνο που δείχνει πόσα άτομα που έχουν γεννηθεί την ίδια ημερομηνία παραμένουν εν ζωή. 

Αν θέλετε να μετρήσετε με αυτό το διαφορετικό τρόπο την ηλικία σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  εδώ




ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...