Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΣΟΚ: Η ΤΡΙΧΡΟΝΗ ΠΟΥ "ΞΥΠΝΗΣΕ" ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ, ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

Σοκαριστικό: Το τρίχρονο κοριτσάκι από τις Φιλιππίνες πέθανε για... δεύτερη φορά

To ένα σοκ διαδέχθηκε το άλλο. Αυτό που συνέβη με το τρίχρονο κοριτσάκι στις Φιλιππίνες δεν έχει προηγούμενο και μόνο σε ταινίες μυστηρίου και τρόμου θα μπορούσε κανείς να συναντήσει.

Την Κυριακή βρέθηκε νεκρό (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ) και λίγες ώρες μετά πέθανε για... δεύτερη φορά! Η μικρή Φιλιππινέζα «ξύπνησε» την ώρα που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο και γίνονταν οι ετοιμασίες για την κηδεία της, την Κυριακή. Τελικά όμως, το τρίχρονο κοριτσάκι δεν κατάφερε να επιβιώσει και οι γονείς άκουσαν για δεύτερη φορά -μέσα σε δύο ημέρες- από το στόμα των γιατρών, πως το παιδί τους είναι νεκρό.

Ένας γείτονας είχε ανοίξει το καπάκι από το φέρετρο και είδε τη μικρή -που είχε δηλωθεί νεκρή το Σάββατο- να κουνιέται. Αμέσως ο πατέρας τη σήκωσε, της έδωσε νερό και την μετέφεραν για περαιτέρω νοσηλεία στο σπίτι της, σε κωματώδη κατάσταση. Η γιατρός Mary Silyne Asor-Cabahug, εξέτασε εκ νέου αυτή τη φορά την πιτσιρίκα, χρησιμοποιώντας καρδιακό μόνιτορ ώστε να αξιολογήσει την κατάσταση της.

Όπως έγινε γνωστό από το ιατρικό ανακοινωθέν, το παιδί δεν έδειξε κανένα σημάδι ζωής, όπως αναφέρει η βρετανική Metro. Η χαρά των γονιών της δεν διήρκεσε πολύ και σύμφωνα με τη Mirror θεωρείται πλέον νεκρό. Μάλιστα, οι γιατροί τους προέτρεψαν να τη θάψουν άμεσα, ώστε να αποφευχθούν ενδεχόμενες μεταδοτικές ασθένειες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...