Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ


Διοργάνωση 2ήμερου Φεστιβάλ στο Λουτράκι υπό την αιγίδα της Π.Ε. Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: «Ένας πολιτισμικός θεσμός που αναδεικνύει τον φυσικό και πολιτισμικό πλούτο της Πέλλας»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης είχε συνάντηση με το Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Λουτρακίου ενόψει της φετινής διοργάνωσης του 2ήμερου φεστιβάλ «FESTIVAL POZAR» που διοργανώνεται, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, το διήμερο 19-20 Ιουλίου 2014.

Το Φεστιβάλ έχει εξαιρετικά πλούσιο πρόγραμμα με δράσεις που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για την τοπική κοινωνία αλλά την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, σε μία περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλλους και με μεγάλη πολιτισμική παράδοση, το Λουτράκι του Δήμου Αλμωπίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Σάββατο 19 Ιουλίου μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή της Ελεονόρας Ζουγανέλη και των Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό, ενώ την Κυριακή 20 Ιουλίου, στο κλείσιμο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή των Στέλλιου Ρόκκου, Γιάννη Κρητικού και του συγκροτήματος VEGAS.

Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν πολλές παράλληλες δράσεις με θεατρικά δρώμενα, ακροβατικό πρόγραμμα, εκδήλωση γαστρονομίας με τη συμμετοχή του ΙΕΚ Αλμωπίας, εναλλακτική μουσική σκηνή με εφηβικές μπάντες, συνεδρίες γιόγκα, ζούμπα, εργαστήριο σχεδιασμού ρούχων, καλλιτεχνικό μακιγιάζ για παιδιά κ.α.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Συλλόγου:



3o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ – 19/20 Ιουλίου 2014
Νιώθεις τη φύση !!!
Φύση, ηρεμία, δροσιά , χαλάρωση …
Στις λέξεις που εδώ και χρόνια είναι ταυτισμένες με τα Λουτρά Πόζαρ έρχονται να προστεθούν κι άλλες…
Μουσική, στίχοι, διασκέδαση, χρώματα, γέλιο!
Το τρίτο Φεστιβάλ Πόζαρ είναι και φέτος γεγονός!
Στο κέντρο του καλοκαιριού, μια διαφορετική πρόταση για όσους ξέρουν.. ότι διακοπές δεν είναι μόνο παραλία!
Μέσα στη καρδιά του βουνού, εκεί που τα παγωμένα νερά του Καϊμάκτσαλαν σμίγουν με τα θερμά ιαματικά, αναβλύζουν μουσικές από έναν μαγευτικό συναυλιακό χώρο.

Σάββατο 19 Ιουλίου
“Η δύναμή σου,  δύναμή μου…”
Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεονόρα Ζουγανέλη θέλει να ταξιδέψει το κοινό της και φέτος το καλοκαίρι και να πάρει δύναμη από τη δύναμη όλων αυτών που την αγαπούν και τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Μας καλεί όλους λοιπόν σε ένα μεγάλο πάρτι.
Την ίδια μέρα στο stage ανεβαίνουν οι Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός. Τα δύο χρόνια συνεργασίας, το κέφι του Γιώργου και το DNA του Γιάννη είναι η απόλυτη συνταγή διασκέδασης. Ποπ και Ροκ ήχοι με μια δυναμική παρουσία.

Κυριακή 20 Ιουλίου
“Ζω εκεί που σβήνει ο ήλιος τα νερά σου”
Με στίχο ζωντανό και επαναστατική  διάθεση ο Στέλιος Ρόκκος θεωρείται ένας γνήσιος star. Στα 30 χρόνια καριέρας ο Στέλιος έχει γνωρίσει μόνο επιτυχίες. Σε κάθε εμφάνιση του επιβεβαιώνει το τεράστιο ταλέντο του και καταθέτει ακομπλεξάριστα την δική του ταυτότητα.
Με απίστευτη ενέργεια και μοναδική επικοινωνία αγγίζει την καρδιά του κοινού. Η υπέροχη φωνή του και η εκπληκτική του ερμηνεία σε κάθε κομμάτι ξεσηκώνει τους πάντες με ροκ αλλά και ελαφρολαϊκούς ρυθμούς και μας ταξιδεύει με αισθαντικές μπαλάντες.
Party χωρίς VEGAS δε γίνεται…
Το Ελληνικό urban pop μουσικό συγκρότημα απογειώνει το κέφι με καλοκαιρινούς ρυθμούς και νεανικά ακούσματα. Με τραγούδια όπως τα «Πιο ψηλά», «Πάντα Καλοκαίρι» «Φιλί» κ.α ξεσηκώνουν τη διάθεση και ακούγονται δυνατά.

Κλείνουμε τις συναυλίες με τον Γιάννη Κρητικό!
Το επίθετό  του, συνώνυμο της καταγωγής του. Παίζοντας λύρα έρχεται να μας απογειώσει με τις μαντινάδες προβάλλοντας όλο το  κρητικό στοιχείο έτσι όπως δεν το έχετε ξανά ακούσει.

Η κάθε νύχτα του Φεστιβάλ Πόζαρ γίνεται μέρα…
Γνωστοί Dj και ραδιοφωνικοί παραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας υπόσχονται να μας κρατήσουν ξύπνιους μέχρι να ξημερώσει!
Δείτε και φέτος το καλοκαίρι «αλλιώς»!
Νιώστε τη φύση μέσα σας σε μια μεγάλη γιορτή!
Free camping
Mini stage με τοπικά ροκ και εναλλακτικά συγκροτήματα.
Δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους όπως: Face painting, πλανόδιους θιάσους, κλόουν κ.α
Μαθήματα μαγειρικής, zumba gym, εκθέσεις, αγώνες mountain bike και εκδρομές στα μονοπάτια του Καϊμακτσαλάν.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

δεν ΞΕΡΩ... δεν ΕΙΔΑ... δεν ΑΚΟΥΣΑ...!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...