Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΚΚΕ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ


ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον κ. Υπουργό Υγείας

Οι βουλευτές Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου

Κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την ανακοίνωση της ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας με τα αιτήματά τους για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και μονιμοποίηση όλων των επικουρικών γιατρών. Για να πληρωθούν όλες οι εφημερίες. Για να ανακληθούν οι περικοπές στους μισθούς και να μη  μετακινηθούν τα όρια συνταξιοδότησης. Για να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων, νοσοκομειακών κλινών και κέντρων υγείας καθώς και για τον εξοπλισμό τους με τα αναγκαία ιατρικά μηχανήματα.
Οι γιατροί με την ανακοίνωσή τους επίσης ζητούν σταθερό 5ήμερο – 6ωρο – 30ωρο, μία εφημερία την εβδομάδα. Η εκπαίδευση και η μετεκπαίδευση των γιατρών να είναι αποκλειστικά ευθύνη του κράτους με επαρκή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, να καταργηθούν όλες οι πληρωμές των ασθενών, να σταματήσουν οι υπηρεσιακές μετακινήσεις, να μη γίνει «αξιολόγηση». Ενιαίο, Καθολικό, Αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν σύγχρονο σύστημα Υγείας – Πρόνοιας με πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, να καταργηθεί η επιχειρηματική δράση στην Υγεία.


Αθήνα 8/7/2013

Οι καταθέτοντες βουλευτές


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...