Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΝΤΙΝΑ DRAGAN MARKOVIC PALMA ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ



Τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της  Π.Ε. Πέλλας στο επίκεντρο της συνεργασίας με τη Σερβία
Επιστολή του Προέδρου της Γιαγκοντίνα Dragan Markovic Palma στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας στον πρωτογενή τομέα

Ιδιαίτερα θετικά είναι τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης Σέρβων αξιωματούχων στην Π.Ε. Πέλλας και της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη.
Σε συνέχεια της συνάντησης με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη στο Διοικητήριο, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κυβέρνησης της Γιαγκοντίνα κ. Dragan Markovic Palma απέστειλε επιστολή στον κ. Θεοδωρίδη με την οποία προτείνει την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και της πόλης της Γιαγκοντίνα στον τομέα του εμπορίου αγροτικών προϊόντων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στη Σερβία.
 Συγκεκριμένα, το προσεχές διάστημα πρόκειται να επισκεφτεί την Π.Ε. Πέλλας αποστολή Σέρβων επιχειρηματιών και στελεχών της αυτοδιοίκησης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα διοργανωθεί ευρεία σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της Π.Ε. Πέλλας την οποία θα συντονίσει ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης. Στη σύσκεψη θα υπογραφεί πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Π.Ε. Πέλλας και της Περιφέρειας της Γιαγκοντίνα στον τομέα του εμπορίου και των εξαγωγών φρούτων και λαχανικών από την Πέλλα στη Σερβία. Παράλληλα θα γίνει συζήτηση για ενδεχόμενη συνέργεια και σε άλλους τομείς.

Ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε ικανοποιημένος για την θετική αυτή εξέλιξη και, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «η συνεργασία της Π.Ε. Πέλλας με την πόλη της Γιαγκοντίνα ξεκινά με την υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας για τις εξαγωγές ποιοτικών αγροτικών προϊόντων από την Πέλλα στη Σερβία. Είναι πολύ σημαντική η εξέλιξη αυτή για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα που αποτελεί κύριο πυλώνα ανάπτυξης και επανεκκίνησης της πραγματικής οικονομίας της περιοχής μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Palma για την επικοινωνία και συνεργασία που προωθείται με αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα για τις οικονομίες και κοινωνίες των δύο περιοχών».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...