Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

"THE ENDLESS RIVER": ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ PINK FLOYD ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

Οι Pink Floyd κυκλοφορούν νέο άλμπουμ μετά από 20 χρόνια
Είναι επίσημο. Βγαίνει τον Οκτώβρη και θα έχει τίτλο "The Endless River" 

Με ένα tweet, η Polly Samson, σύζυγος του David Gilmour, εμβληματικού κιθαρίστα των Pink Floyd, ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου δίσκου του συγκροτήματος σχεδόν είκοσι χρόνια μετά τo τελευταίo τους άλμπουμ, 'The Division Bell'. 

Btw Pink Floyd album out in October is called "The Endless River". Based on 1994 sessions is Rick Wright's swansong and very beautiful.
Pink Floyd "The Division Bell", 1994
Pink Floyd "The Division Bell", 1994 

Οι αρχικές ηχογραφήσεις, είχαν ξεκινήσει το 1994 και αποτελούσαν το side project του Rick Wright και των υπολοίπων Pink Floyd για έναν ορχηστρικό δίσκο με τίτλο "The Big Spliff'' ο οποίος όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.   Όπως αναφέρει η Durga McBroom-Hudson, μια από τις τραγουδίστριες που συμμετείχαν στο The Division Bell, "...o David και ο Nick (Mason), έχουν εξελίξει πολύ το υλικό από τότε". Η ίδια, περιγράφει τον ήχο του "The Endless River", στο οποίο θα τραγουδήσει και ο David Gilmour σε ένα κομμάτι, ως "ambient (...) στα πρότυπα της μουσικής συγκροτημάτων όπως οι Orb."




 Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...