Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ: "ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΣΑ 13 ΠΑΙΔΙΑ"

Απάνθρωπη ανάρτηση Ισραηλινού στρατιώτη: Σήμερα σκότωσα 13 παιδιά [εικόνα]

Ο Ντέιβιντ Οβάντια είναι σκοπευτής του ισραηλινού στρατού. Ο Ντέιβιντ Οβάντια πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί ψυχίατρο, καθώς το μίσος του για τους Παλαιστίνιους τον έχει οδηγήσει σε παράκρουση. Αψευδής μάρτυρας η τελευταία απεχθής, κυνική και απάνθρωπη ανάρτηση που έκανε στο Instagram.
Εμφανίζεται σε μια φωτογραφία ξαπλωμένος μπροστά από το όπλο του και από κάτω έχει γράψει: «Σήμερα σκότωσα 13 παιδιά και εσείς είστε οι επόμενοι γ...οι μουσουλμάνοι, πηγαίνετε στο διάβολο σκύλες».
Όπως ήταν επόμενο, η ανάρτηση προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο. Ανώνυμες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι μετά από αυτό οι «Ανώνυμοι» χάκαραν τον λογαριασμό του στο Instagram και τον έσβησαν, ενώ μπήκαν και στα... άδυτα της Μοσάντ.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Sabah το όπλο του Ισραηλινού, ένα Barret 0.50 ιντσών, δίνεται μόνο σε επίλεκτα μέλη του IDF, του Στρατού του Ισραήλ. Όπως σχολιάζει ο αρθρογράφος, αν και είναι απίθανο το συγκεκριμένο όπλο να χρησιμοποιήθηκε κατά τις εχθροπραξίες στη Γάζα, θεωρείται βέβαιο πως ο στρατιώτης φωτογραφίζεται μαζί του για να εκφοβίσει τους Παλαιστινίους.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...