Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΗΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΑΡΧΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΗΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ  ΤΖΑΚΟ
Στην σύσκεψη των εκπροσώπων των Δασικών Συν/σμών Αλμωπίας με τον Δασάρχη Αριδαίας στις 14-8-2014,  αποφασίστηκε η έκδοση του παρακάτω δελτίου τύπου για τον θάνατο του Δημητρίου Τζάκου κατά την ώρα της υλοτομικής εργασίας του:
H δασική οικογένεια της Αλμωπίας θρήνησε πρόσφατα ένα νέο θύμα στον βωμό των υλοτομικών εργασιών.  Το επάγγελμα του υλοτόμου, δυστυχώς, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πόσο επικίνδυνο είναι και ότι ο υλοτόμος εκτός του ότι εργάζεται στις πλέον αντίξοες συνθήκες, κινδυνεύει καθημερινά ακόμα και για την ζωή του. 
Ο Δημήτρης ασχολήθηκε από παλιά με τον τομέα δάση Αλμωπίας εργαζόμενος στο Δασαρχείο και τελευταία ως υλοτόμος, δουλειά που έμελε να είναι  η μοιραία και τελευταία του.  Ήταν εργατικός, ευχάριστος, πρόσχαρος,  κοινωνικός και όποιος τον γνώριζε έχει μόνο καλά λόγια να πει για το πρόσωπό του.
Οι εκπρόσωποι και ο δασάρχης  εκ μέρους όλων των υλοτόμων Αλμωπίας και των δασικών υπαλλήλων,  δηλώνουμε την θλίψη μας για τον άδικο θάνατο του Δημήτρη και εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος με την ελπίδα ότι δεν θα ξαναθρηνήσουμε άλλο θύμα.


Εκ μέρους των παρευρισκομένων

Ο Δασάρχης Αριδαίας


Νικόλαος Μέντης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...