Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΛΙΜΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ

Μυστηριώδης λίμνη εμφανίστηκε μέσα στη μέση της ερήμου στην Τυνησία [εικόνες]

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους των χωριών γύρω από την έρημο της Τυνησίας, αφού απέκτησαν μία παραλία κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά.

Το μυστηριώδες σώμα νερού, που οι παρατηρητές εκτιμούν ότι καλύπτει μια έκταση περίπου 2,6 στρεμμάτων και μετρά πάνω από 15 μέτρα στα βαθύτερα σημεία του, φαίνεται να έχει προκύψει μέσα από τη Γη.

Ενώ οι ειδικοί ερευνούν το πώς η λίμνη σχηματίστηκε και ακόμα δεν γνωρίζουν την πηγή του νερού, εικάζουν ότι απλώς έσπασε ένα στρώμα βράχου που κρατούσε μια υπόγεια δεξαμενή και τα υπόγεια ύδατα βγήκαν στην επιφάνεια.

Μόλις ανακαλύφθηκε η λίμνη, το γραφείο δημόσιας ασφάλειας της Γκάφσα προειδοποίησε τους επισκέπτες να αποφεύγουν το κολύμπι στα νερά, εφόσον οι υπάλληλοι έπρεπε ακόμα να επιβεβαιώσουν την ασφάλεια του νερού και κατά πόσο είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο ή, ενδεχομένως, καρκινογόνο, αφού γίνεται εξόρυξη φωσφόρου στην περιοχή.

Ωστόσο, αυτό δεν σταματά τους ντόπιους από το να απολαμβάνουν την νέα παραλία τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...