Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

"ΚΛΩΤΣΙΑ" ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΡΙΤΣ

Με το ρατσισμό δεν ανοίγεις διάλογο, τον καταστρέφεις. Έχοντας μια τέτοια λογική, η Νόριτς προέβη σε μια κίνηση που θα αποτελέσει οδηγό και παράδειγμα προς όποιον έχει στο μυαλό του να κάνει κάτι αντίστοιχο.
Έτσι, λοιπόν, η αγγλική ομάδα απέκλεισε δια βίου δυο οπαδούς της για ρατσιστικές συμπεριφορές, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση, ευχαριστώντας παράλληλα τους υπόλοιπους που τους κατήγγειλαν και έστειλαν ντοκουμέντα και στοιχεία.
Το περιστατικό συνέβη στον με τη Γουλβς και η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Εφόσον αποδειχθεί η ενοχή των δύο, θα τους απαγορευτεί ακόμη και να πλησιάσουν στο γήπεδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Νόριτς Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δύο άντρες αποκλείστηκαν από τα παιχνίδια της ομάδας στο Κάροου Ρόουντ, σε αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας για τις κατηγορίες για ρατσισμό στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τους Γουλβς στο Μολινό.
Όπως έχει αναφερθεί, ο σύλλογος έλαβε πολλά παράπονα από οπαδούς της Νόριτς που ήταν στο ματς και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βγήκαν μπροστά και λειτούργησαν ως μάρτυρες στο περιστατικό.
Αν, ως αποτέλεσμα έρευνας, ο σύλλογος υποψιαστεί ότι οποιοδήποτε άτομα είναι ένοχο για ρατσιστική συμπεριφορά, θα τους απαγορεύσουμε δια βίου την είσοδο στο Κάροου Ρόουντ».
Αναδημοσίευση από το to-radar.gr






ΠΗΓΗ...http://www.diekdikw.gr

Submitted by Katerina ApLou

Katerina Lola ApLou
 on August 16, 2014

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...