Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Συγχαρητήρια
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γ.Ε.Λ. Αριδαίας εκφράζει  θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους εύχεται καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.
 Συγχαρητήρια επίσης απευθύνει στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που στήριξαν την προσπάθεια των μαθητών. Ειλικρινή Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όσους μαθητές δεν βρίσκονται στις λίστες των επιτυχόντων παρά την προσπάθεια τους. Η επιτυχία στη ζωή δεν εξαρτάται από την εισαγωγή στα Α.Ε.Ι. και υπάρχουν πολλοί δρόμοι επαγγελματικής και κοινωνικής καταξίωσης και προσφοράς. Σε όλα τα παιδιά που θα επιλέξουν άλλους δρόμους, εύχεται δύναμη και θάρρος για την συνέχεια και επιτυχία στις μελλοντικές επιλογές τους.
Η ευχή όλων μας είναι να δούμε μετά από λίγα χρόνια διακεκριμένους επιστήμονες, επιτυχημένους επαγγελματίες και καλούς ανθρώπους που να αγαπούν τον τόπο μας, να προσφέρουν ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον και να μας κάνουν υπερήφανους



Για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γ.Ε. Λυκείου Αριδαίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΦΤΕΡΟΣ                                ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...