Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

INDEPENDENT: "ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜ ΜΟΡΙΣΟΝ;"

Independent: Ποιος σκότωσε τον Τζιμ Μόρισον; -Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μάριαν Φέιθφουλ [εικόνες]

Σε μια αποκάλυψη, 43 χρόνια μετά, προχώρησε η διάσημη τραγουδίστρια Μάριαν Φέιθφουλ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ο Τζιμ Μόρισον.
Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Independent, κατηγορεί τον πρώην φίλο της Jean de Breteuil, που ήταν και ντίλερ ναρκωτικών, ότι ευθύνεται για τον θάνατο του διάσημο τραγουδιστή των Doors. Ξεκαθαρίζει, όμως, πως ήταν ένα ατύχημα και τίποτα δεν έγινε εκ προθέσεως.
Ο Τζιμ Μόρισον βρέθηκε νεκρός, σε ηλικία 27 ετών, στις 3 Ιουλίου 1971σε ένα διαμέρισμα στο αγαπημένο του Παρίσι. Τα αίτια του θανάτου του, σύμφωνα με τους γιατρούς, ήταν καρδιακή ανεπάρκεια που επιδεινώθηκε από την υπερβολή χρήση αλκοόλ. Από τις γαλλικές αρχές δεν επετράπη αυτοτοψία, καθώς θεώρησαν πως δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία για φόνο. Αυτό βεβαίως φούντωσε τις θεωρίες συνωμοσίας για τις συνθήκες θανάτου του Μόρισον.
Ακόμα και η Φέιθφουλ δεν επιβεβαίωνε για χρόνια τις φήμες ότι πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Εκείνη διέμενε σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι με τον τότε φίλο της Breteuil, ο οποίος ήταν γνωστός ντίλερ και μάλιστα σε διάσημους κύκλους.
Εκείνη τη μοιραία ημέρα ο Breteuil αποφάσισε να επισκεφθεί τον Μόρισον. «Είχα μια κακή διαίσθηση. Μπορούσα να αισθανθώ το πρόβλημα», λέει τώρα, «σκέφτηκα να πάρω λίγα βαρβιτουρικά και να μην πάω μαζί του. Ο Jean τον σκότωσε, αλλά ήταν ατύχημα. Είμαι ασφαλής ως προς αυτό. Φαίνεται τελικά που το χαστούκι που δέχθηκε το... κάθαρμα ήταν ισχυρό και έτσι πέθανε. Τέλος πάντων, όλοι όσοι συνδέονται με το θάνατο του Τζιμ αυτή τη στιγμή δεν ζουν. Εκτός από εμένα!».



ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...