Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΛΙΚ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ "Π.Ν."



Ξεπέρασαν τα 2.000.000 τα κλικ στις αναρτήσεις των Προμαχιώτικων νέων και θα θέλαμε να σας απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας.
Τηρουμένων των αναλογιών η ιστοσελίδα μας συγκαταλέγεται στην πρώτη πεντάδα των μπλογκς της επαρχίας μας, καθιστώντας την από τους πρώτους προορισμούς των αναγνωστών.
Εργαζόμαστε με αγάπη για τον τόπο και την ενημέρωση, με σκοπό την ανάδειξη ειδήσεων και προβλημάτων, καθώς επίσης και δίνουμε έμφαση σε θέματα πολιτισμού και κοινωνίας.
Αποφεύγουμε την ανούσια και "συμβατική" θεματολογία και η όποια ανάρτηση "ανεβαίνει" στη σελίδα μας, είναι πάντα ψαγμένη και κοινοποιείται πάντα με γνώμονα, το ότι μπορεί κάτι να προσφέρει στον αναγνώστη.
Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, μιας και είμαστε ερασιτέχνες και για οποιοδήποτε λάθος μας, είμαστε πρόθυμοι να επανορθώσουμε, ζητώντας συγνώμη.
Και φυσικά το βασικότερο, για το οποίο είμαστε περήφανοι και δεν το διαπραγματευόμαστε, παρά τις πάμπολλες πιέσεις, γιατί είναι για εμάς θέμα αρχής, ΔΕΝ βάζουμε διαφημίσεις και ΔΕΝ έχουμε κανενός είδους έσοδο και χρηματικό αντάλλαγμα. Απεναντίας είναι πολλά τα έξοδά μας τόσο σε χρήμα, όσο και σε ατέλειωτο χρόνο για την συνεχή-καθημερινή λειτουργία της σελίδας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...