Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΣΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ;

Εσύ πόσες φορές την ημέρα ελέγχεις το κινητό σου;

Ένα νέο δωρεάν application σε βοηθάει να τις μετρήσεις και να τις ρεγουλάρεις 

Σύμφωνα με έρευνες των συνηθειών των χρηστών smartphones, ο μέσος χρήστης τσεκάρει το κινητό του από 110 έως 150 φορές την ημέρα.
    Μάλιστα όπως αναφέρει η αναλύτρια Mary Meeker, οι χρήστες ελέγχουν τα κινητά τους κατά μέσο όρο 23 φορές την ημέρα για νέα μηνυμάτα, 22 φορές για κάποια αναπάντητη κλήση και 18 φορές για να δούν τι ώρα είναι.
   Εάν εντοπίζετε παρόμοια ψήγματα ψυχαναγκασμού και στη δική σας συμπεριφορά απέναντι στο smartphone, και επιθυμείτε να περιορίσετε το φαινόμενο, τότε η εφαρμογή Checky δημιουργήθηκε για εσάς! 
  Πρόκειται για μια πολύ απλή, δωρεάν εφαρμογή για κινητά με Android και iOS, που το μόνο που κάνει είναι να μετράει πόσες φορές και που ανοιγόκλείσαμε ημερησίως το κινητό μας για κάποιον από τους παραπάνω λόγους.
 Κανένα από τα παραπάνω στοιχεία, όπως αναφέρει ο δημιουργός τους, δεν αποθηκεύεται στους σέρβερ της εταιρείας, και σβήνονται όταν επιλέξει κάποιος να διαγράψει το app.
 Παράλληλα, ο χρήστης του μπορεί να μοιραστεί το 'σκορ' του στο Facebook και το Twitter.



Application όπως το Checky - υποστηρίζει ο δημιουργός του Alex Tew- στοχεύουν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση όλων μας με τα smartphone, βάζοντας ένα μέτρο στη χρήση τους.
 Ακόμα κι αν μετατρέψουν μια τέτοια σχεδόν ψυχαναγκαστική συνήθεια σε παιχνίδι, αφού "όλοι όσοι είδαν την εφαρμογή θέλουν να συγκρίνουν τα σκορ τους με το δικό μου. Εγώ έχω βάλει στόχο να μειώσω τις φορές που τσεκάρω το κινητό μου σε λιγότερες από 100 την ημέρα", ανέφερε ο Alex Tew.




 Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...