Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

"ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ" ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ



Το παράδειγμα προς μίμηση έδωσε ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης στις πρόσφατες εκλογές για το δήμο Αλμωπίας, Γιώργος Γούδης (Αμερικάνος).
Συγκεκριμένα, χθες Σάββατο 6/9, εξοπλισμένος με την κατάλληλη στολή και εργαλεία, καθάρισε την αυλή του νηπιαγωγείου Προμάχων, από τα τεράστια χόρτα, που είχαν φυτρώσει τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάνοντάς την προσβάσιμη και ακίνδυνη για τα μικρά παιδιά, εν όψη της σχολικής χρονιάς που ξεκινάει.
Συμβολική κίνηση με νόημα από τον δημοφιλή  "Αμερικάνο", κίνηση, που τονίζει την ανάγκη να βάλουμε όλοι οι πολίτες του δήμου, το χεράκι μας όπου μπορούμε, για την ανασυγκρότηση και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

11 σχόλια :

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ......ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΠΟΠΟΥ ΜΑΣ .........ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ: ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΔΕ ΛΕΩ, ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ.... ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

tora anoigoyn ta sxolia .pote na to ekane, sth mesh toy kalokairioy?

Το νηπιαγωγείο λειτουργεί χρόνια ολόκληρα, μην αναφέρουμε το καλοκαίρι.... λίγοι ήταν αυτοί που έδειχναν ενδιαφέρον για τέτοιου είδους εργασίες..και ξέρουν όλοι οι Προμαχιωτες,οι εν την πλατεία καθούμενοι το έβλεπαν κιόλας.
Όπως και να χει το θέμα μακάρι το ενδιαφέρον αυτό να κρατήσει καθ'ολη την.διάρκεια της θητείας τους.

Σειρά έχει η παιδική χαρά,η άλλη παιδική χαρά,το σπίτι παιδιού,που κοντεύει να κρυφτή από τα χόρτα. κ.α

Akrivws! As afisoun ta epikoinwniaka paixnidia kai as doulepsoun. auta einai autonohta gia olous mas.

Συγχαρητήρια στον Κύριο Γεώργιο Γούδη...!!! Όντως μια παραδειγματική κίνηση που ίσως "ταρακουνήσει" τους κατέχοντες εξουσία αλλά και τους δημότες.της Αλμωπίας...!!!!!

το εξω το καθαρισαν απο μεσα που εχει τα χαλια του ποτε θα το καθαρισουν????η μαλλον ποτε θα το γκρεμισουν?????

TO ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
ΚΑΤΙ...ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ.
Catch the innuendo so?

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΝΟΥΜΕ... ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΟΥΔΗ!
Μια υποψήφια άλλου συνδυασμού...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...