Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΜΕΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΠΡΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ - ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ "ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ"

Εμετική επίθεση Πάγκαλου στους Αγιορείτες! Τους χαρακτήρισε "κοιλαράδες"!
Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο ραδιόφωνο του "Βήμα FM", ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον ΕΝΦΙΑ ως "δίκαιο φόρο". Ο κ. Πάγκαλος με το γνωστό πληθωρικό του ύφος έστρεψε τα βέλη του αρχικά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και την επίσκεψη του στο Άγιον Όρος.
Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε ως "κοτσάνες" τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Άγιον Όρος και ειδικότερα τα περί φορολογιας των μοναχών.
"Είπε ότι είναι υπέρ της φορολογικής απαλλαγής των μοναχών, τη στιγμή που υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι. Είναι με τους ηγουμένους και τους υπόλοιπους κοιλαράδες του Αγίου Όρους!, υπογράμμισε ο κ. Πάγκαλος.



ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...