Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ

Ετσι ήταν η Κιβωτός του Νώε -Ειδικός του Βρετανικού Μουσείου κατασκεύασε πιστό αντίγραφό της [εικόνες&βίντεο]

Επειτα από μελέτη χρόνων ένας ειδικός ερευνητής του Τμήματος Αρχαιοτήτων του Βρετανικού Μουσείου κατάφερε να κατασκευάσει ένα πιστό αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε.
Ο Δρ. Ιρβινγκ Φρίνκελ βάσισε το σχέδιο του σε ένα αντίστοιχο από την αρχαία Βαβυλώνα και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες στην ομάδα του για την κατασκευή του αντίγραφου, το οποίο διαφέρει σε μόνο ένα πράγμα σε σχέση με το πραγματικό. Στο μέγεθος.
Εξήγησε πως το έργο του είναι στο 1/5 του μεγέθους της Κιβωτού και αυτό γιατί αν την έφτιαχνε τόσο μεγάλη όσο περιγράφεται στα θρησκευτικά κείμενα, με τις σημερινές συνθήκες δεν θα μπορούσε να επιπλεύσει στη θάλασσα.
Το κατασκεύασμα του Φρίνκελ, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, είναι ικανό να χωρέσει μόνο μερικά ζευγάρια ζώων και είναι φτιαγμένο από καλάμια.
Οι εργασίες διήρκεσαν περισσότερο από τέσσερις μήνες και έλαβαν χώρα στην Κεράλα της νοτιοδυτικής Ινδίας. Η κατασκευή θα προβληθεί σε ντοκιμαντέρ του Channel 4.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...