Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Η νέα ορειβατική χρονιά ήδη ξεκίνησε! Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει ένα με την παρέα μας μπορεί να επισκέπτεται κάθε Τετάρτη, μετά τις 8:30 μ.μ. τα γραφεία του συλλόγου (Γ.Αβέρωφ 7 στο στενό της ΔΕΗ) στην Αριδαία για να συζητήσουμε για την ορειβασία και το βουνό και να περάσουμε όμορφα.
 Υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή στον σύλλογο μας είναι μόλις 5 ευρώ και η ετήσια συνδρομή 25 ευρώ.

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας βρέθηκε στο όρος Πάϊκο και πραγματοποίησε πεζοπορία από το χωριό Θεοδωράκι έως την κορυφή Μετερίζι (φωτο).

Την επόμενη Κυριακή 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί μια σύντομη πεζοπορία και ταυτόχρονα συντήρηση της έναρξης του μονοπατιού από το χωριό Αετοχώρι στο όρος Πίνοβο. Μετά θα ακολουθήσει ένα μικρό γλέντι στο ταβερνάκι της πλατείας του χωριού. 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

Ισίδωρος Ιωαννίδης: 6976979137

Αλέξανδρος Μυλωνάς: 6945425524

email: eosaridaias@hotmail.com





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...