Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ...ΙΗΣΟΥ ΑΠΟ ΙΤΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Ιταλός δήμαρχος σηκώνει τα χέρια ψηλά -Εστειλε επιστολή στον Ιησού, για να μην π

Οταν κατάλαβε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να τους κάνει... καλά, ένας Ιταλός δήμαρχος σήκωσε τα χέρια- και το βλέμμα- ψηλά. Απευθύνθηκε στον Ιησού Χριστό, ζητώντας τη βοήθειά του, προκειμένου να σταματήσουν να παίρνουν συνεχείς άδειες οι δημοτικοί υπάλληλοι. 

«Αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσένα διότι είμαι, πλέον, σε απόγνωση. Πρέπει να παραδεχθώ ότι μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό των δημοτικών υπαλλήλων εργάζεται με σοβαρό και έντιμο τρόπο», έγραψε στη δημόσια επιστολή του ο Τζιοβάνι Καλαμπρέζε, δήμαρχος της πόλης Λόκρι, στην Καλαβρία. 

Από 125 υπαλλήλους, μόνο 20-25 από αυτούς εργάζονται με ζέση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του δημάρχου. Οι περισσότεροι απουσιάζουν διαρκώς, παρουσιάζοντας ιατρικά πιστοποιητικά για κατάθλιψη, ενοχλήσεις στη μέση και αδυναμία να μείνουν για πολύ ώρα όρθιοι. Μάλιστα, ο ίδιος ο δήμαρχος αδυνατεί να τους πείσει να κάνουν τη δουλειά τους. Οπως είπε ο Καλαμπρέζε στους δημοσιογράφους, επί μήνες ζητά την αντικατάσταση φαναριού σε κεντρικό σημείο, που έχει σπάσει, αλλά ως τώρα κανένας από τους δημοτικούς υπαλλήλους δεν έχει συμμορφωθεί στις εκκλήσεις του. 

Και τα βάσανά του δεν σταματούν εκεί. Ο δήμαρχος δήλωσε ότι πριν από λίγες εβδομάδες αναγκάστηκε να οδηγήσει ο ίδιος το σχολικό για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς ο οδηγός ήταν- για μία ακόμη φορά- άρρωστος. 

Ο Τύπος κάνει λόγο για «έξυπνη ύστατη αλλά και πρόκληση», από την στιγμή που -δεδομένης της καθημερινής της πραγματικότητας- «μόνον ένα θαύμα μπορεί να σώσει την πόλη του Καλαμπρέζε».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...