Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

Οι τζιχαντιστές εμπνέονται από το Χόλιγουντ -Το επικών διαστάσεων βίντεο-απειλή για τον Ομπάμα [βίντεο]

Θα μπορούσε να το μπερδέψει κανείς με ένα από τα κλασικά τρέιλερ πολεμικών ταινιών του Χόλιγουντ. Απόκοσμες εκρήξεις, αίμα να ραντίζει τον αέρα, σκόνη να πέφτει πάνω σε τρομαγμένα πρόσωπα. Είναι, όμως, ένα βίντεο-απειλή που έφτιαξαν οι τζιχαντιστές εναντίον του Ομπάμα.

Λίγες ημέρες μετά το τηλεοπτικό διάγγελμα του προέδρου των ΗΠΑ στο οποίο είπε πως «θα αφαιρέσουμε αυτόν τον καρκίνο προκειμένου να μην εξαπλώνεται», το Ισλαμικό Κράτος απάντησε με τον τρόπο που μόνο οι Αμερικανοί μπορούν να καταλάβουν.

Το βίντεο έχει απολύτως απειλητικές διαθέσεις και χρησιμοποιεί όλα τα κόλπα της Μέκκας του κινηματογράφου για να εντυπωσιάσει και να κάνει τις εικόνες -σε slow motion- να εντυπωθούν στο θυμικό του θεατή.

Κάποια στιγμή ένας μασκοφόρος εμφανίζεται να πυροβολεί στο κεφάλι γονατισμένους ομήρους ενώ προς το τέλος της σύντομης ταινίας μια λήψη του Λευκού Οίκου από κινούμενο όχημα έξω από αυτόν αφήνει την υπόνοια ότι η προεδρική κατοικία βρίσκεται σε κίνδυνο. Στο τέλος, δε, υπάρχει και το αινιγματικό Coming Soon που συνηθίζουμε να βλέπουμε στα κινηματογραφικά τρέιλερ, μόνο που σε αυτή την περίπτωση έχει άλλο χαρακτήρα και υποσημείωση.
Το βίντεο δημοσιεύθηκε από το al-Hayat, το αγγλόφωνο ενημερωτικό κέντρο του ISIS την Τρίτη.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...