Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Με αφορμή την χθεσινή βαριά ήττα με 9-1 του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ από τον Αλμωπό Αριδαίας για τον θεσμό του κυπέλλου, έχουμε να επισημάνουμε μερικά αξιοσημείωτα  χαρακτηριστικά.

Ο ιστορικός Αλμωπός Αριδαίας, ήταν, είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής Καρατζόβας, και φυσικά η μεγάλη αγάπη όλων των Αλμωπαίων.
Το έμψυχο δυναμικό του εμπλουτίζεται από τον αφρό των ποδοσφαιριστών της επαρχίας μας.
Είναι φυσικό λοιπόν και να έχει πολλούς ικανότατους ποδοσφαιριστές, αλλά και πολύ πιο ανθηρό ταμείο και τις καλύτερες δυνατές υποδομές, τόσο σε ανθρώπινο, όσο και σε άψυχο υλικό.
Η νέα διοίκηση που έχει αναλάβει τα ηνία, έχει δρομολογήσει μια σειρά δράσεων, με αντικειμενικό στόχο την άνοδο σε μεγαλύτερες κατηγορίες(εκεί όπου αξίζει να παίζει) και όλοι μαζί έχουν ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά, δουλεύοντας με μεράκι και αυταπάρνηση.
Η προετοιμασία του Αλμωπού είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και οι προπονήσεις γίνονται πρωί απόγευμα.

Από την άλλη, η ομάδα του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ, και η νέα διοίκηση έχει θέσει τους δικούς της στόχους, που είναι η αξιοπρεπής πορεία στην κατηγορία και γιατί όχι, η άνοδος στην επόμενη.
Για τον σκοπό αυτό, φέτος ξεκίνησε μια σοβαρή προσπάθεια, προσλαμβάνοντας τον καλύτερο ίσως προπονητή της περιοχής μας, και κάνοντας αξιόλογες μεταγραφές, ευελπιστεί στην επιτυχή έκβαση των προσδοκιών.
Η ομάδα έχει φέτος την καλύτερη δυνατή υλικοτεχνική υποστήριξη, με εξοπλισμό και αναλώσιμα, ενώ οι εγκαταστάσεις του γηπέδου προδηλούν νοικοκυροσύνη και επαγγελματισμό, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των μελών της διοίκησης.
Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες και ο αξιόλογος προπονητής, προσπαθεί να θέσει τις βάσεις και να εμφυσήσει στα πολλά παιδιά, που προπονεί, το πνεύμα του σωστού ποδοσφαίρου.
Είναι πρωτόγνωρες οι εικόνες, που διαδραματίζονται στο γήπεδο, όταν υπάρχει προπόνηση, με τουλάχιστον είκοσι παίκτες κάθε φορά, ενώ γίνεται επαγγελματική δουλειά σε όλους τους τομείς.
Φυσικά η προετοιμασία των παιδιών δεν έχει τελειώσει και η συμμετοχή του συλλόγου στον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, μόνο σαν προετοιμασία εκλαμβάνεται, στην προσπάθεια να δέσει το βασικό σύνολο της ομάδας, εν όψη του επερχόμενου πρωταθλήματος.
Υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά, που πρέπει να γίνει και τα τυχόν ατυχή αποτελέσματα, δεν θα πρέπει να κάμπτουν την ψυχολογία και το ηθικό των παιδιών που αγωνίζονται.
Τώρα όσον αφορά την ήττα από τον Αλμωπό, που ορισμένοι βιάστηκαν να πάρουν το φραγγέλιο και να απευθύνουν κατηγορίες προς όλες τις κατευθύνσεις, έχουμε να επισημάνουμε, ότι τα περισσότερα παιδιά της ομάδας είναι και εργαζόμενοι, και μάλιστα σε βαριές δουλειές(υλοτομίες), ενώ από το συγκεκριμένο παιχνίδι, η ομάδα κατέβηκε με απόντα τον βασικό της κορμό.
Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι επαγγελματίες, δεν αμείβονται, απεναντίας καταθέτουν ψυχή και την τελευταία ιχμάδα των δυνάμεών τους, μετά από το κοπιαστικό μεροκάματο.
Είναι η αγάπη τους για την ιστορική ομάδα και το πάθος τους για τον αθλητισμό που τους σπρώχνει και με τη στάση τους στην ευγενή άμιλλα, δίνουν το παράδειγμα σε όλους μας σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς της κρίσης, οικονομικής και όχι μόνο.
Θα πρέπει  να κλείσουν τα αυτιά τους και να παρακάμψουν τα κακεντρεχή σχόλια των "καναπεδάτων" φιλάθλων, που εξαπολύουν χολή, και να επικεντρωθούν στο έργο τους και να συσπειρωθούν στις οδηγίες του προπονητή και της διοίκησης και το τελικό τους επώδυνο έργο, είμαστε σίγουροι θα τους δικαιώσει.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα του Αλμωπού για τη νίκη του και να επαινέσουμε τα παιδιά των Προμάχων για την κατάθεση ψυχής, που κάνουν καθημερινά και να τα διαβεβαιώσουμε, ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων είναι μαζί τους και τους υποστηρίζει στον όμορφο αγώνα τους.

Δημήτρης Σαλαμάνης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...